Pulpa de ied umpluta cu legume la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2021 | 1739 vizualizari

 

Pulpa  de ied umpluta cu legume poate fi consumata ca aperitiv sau ca fel principal alaturi de o garnitura si/sau salata.

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de ied se parleste, spala si usuca prin stergere cu hartie absorbanta.
  • Se scoate carnea de pe os cu atentie pentru a ramane o bucata intreaga.
  • Foloseste un cutit cu lama subtire si foarte ascutit!
  • Pune carnea pentru 10-12 ore la marinat.
  • Marinada:
  • o lingurita de rozmarin
  • o lingurita sare
  • 1/2 lingutita piper macinat
  • o lingurita cimbru
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 200 ml.vin alb
  • UMPLUTURA
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 250 ciuperci Champingnon
  • 1 ceapa
  • 1 rdacina pastarnac
  • 1 buc.dintr-o telina
  • 50 ml. ulei
  • 200 ml. apa
  • 1 buc. cabanos
  • Pt.copt
  • 150 ml. vin alb
  • 2 crebgute rozmarin
  • 2 boabe ienibahar
  • 2 foi de dafin potrivite
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied umpluta cu legume la slow cooker Crock Pot:

Pulpa se parleste pentru a arde eventualele fire de lana ramase la jupuit.

Spalam si stergem /uscam cu hartie absorbanta.

Scoatem carnea de pe os cu ajutorul unui cutit cu lama subtire si foarte ascutita.

Intindem bucata de carne pe un tocator si u ungem cu toate condimentele ,trecute la ingrdiente,pentru macerat.

Punem carnea intr-un vas(oala,castron)turnam vinul si acoperim vasul.

Lasam la macerat 10-12 ore.

Umplutura

Legumele radacinoase se spala si se rad pe razatoarea muca.

Ceapa curatata ,spalata se toaca marunt.

Ciupercile spalate se toaca in bucati mai mari .O ciuperca mica se taie in 4,iar una mare in 8.

Ardeiul spalat,sters il tocam grosier.

Punem o tigaie pe foc .Cand s-a incins adaugam uleiul si masam cam 30 sec,pantru a se inginge.

Peste uleiul incins adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute la calit.

Cand ceapa este translucida adaugam pe rand ardeiul,morcovul ,ciupercile,telina,

si pastarnacul.

Calim legumele pana devin moi.Daca este nevoie adaugam si cei 200 ml.apa in doua randuri.

Condimentam legumele si le saram sa se raceasca.

 

Dupa expirarea timpului scoatem carnea  din marinada si o spalam.

O intindem pe tocator,o condimentam cu putina sare,tozmarin  si piper.

Peste carne adaugam umplutura.

Rulam carnea ,o prindem cu scobitori sau o legam cu sfoara de bucatarie si o punem in vasul aparatului.

Adaugam vinul si restul condimentelor,punem capacul,setam aparatul la programul 3 ore si ne vedem de treaba.

Cand este gata se lasa in aparat sa se raceasca putin.

Se serveste cu garnitura si salata dorita.

Sa va fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied umpluta cu legume la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la slow cooker Crock-Pot