Pulpa de porc cu ghebe

de Sidy in Porc, 20 Apr 2011 | 2495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa porc
  • 300 g ghebe congelate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ceapa mare
  • 1 rosie
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita condimente pentru porc Fuchs
  • piper
  • boia
  • sos chilli
  • 1 lingura pasta tomate
  • 2 lingurite pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ghebe:

Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime. Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se toaca marunt.

Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul. Deasupra presaram patrunjel verde tocat, putina zeama de lamaie si coaja de lamaie.

Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez. Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpa de porc cu ghebe-0
Pulpa de porc cu ghebe-1
Pulpa de porc cu ghebe-2
Pulpa de porc cu ghebe-3
Pulpa de porc cu ghebe-4
Pulpa de porc cu ghebe-5
Pulpa de porc cu ghebe-6
Pulpa de porc cu ghebe-7

COMENTARII (11)

mirela0911

mirela0911 1

20.04.2011, 17:36

elena1988

elena1988 1

21.04.2011, 10:02

edd100

edd100 1

22.04.2011, 11:51

Mersi mult de tot,acum ştiu ce sînt,aici le spune (Wenzels pilz) cam greu de găsit ,aici nu se prea folosesc ca product alimentar numai în magazine speciale(Feinkost)dar mă gîndesc că se pot înlocui şi cu alte ciuperci,Sau??Mulţumesc încă o dată pentru explicaţie şi îţ-i doresc un Paşte fericit.Ceau

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!