Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval este foarte gustoasa si spornica.
Ca si ingrediente principale, avem nevoie de: carne vita, branza, ciuperci, mazare.
Nu-i nici friptura, nici snitel . Cu siguranta place si este simplu de pregatit .
Feliile de carne se subtiaza cu batatorul de snitele .
Se condimenteaza cu sare,rozmarin si piper negru macinat .
Se trec bucatile de carne prin faina alba si se prajesc usor pe ambele parti in tigaia cu ulei .
Nu este necesar sa fie patrunse integral , carnea mai vine coapta si la cuptor .
Se transfera bucatile prajite intr-o tava .
Pe fiecare felie se pun ciuperci taiate si deasupra se acopera cu felii de cascaval tartinabil .
Nu este nevoie decat de 10 minute pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca .
In acest moment se distribuie in mod egal mazarea verde , rondele de morcov , praz si ardei kapia .
Legumele se vor prinde frumusel de cascavalul moale .Mai lasati cateva minute cuptorul sa mearga si... Gata !!!!
1
Aceste felii se pot prepara si cu carne de porc sau de pui .
2
Sunt gustoase atat calde cat si reci .
3
Daca doriti puteti folosi garnitura preferata !!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult