Rulada cu fructe de padure

de GeorgiG in Dulciuri, 24 Sep 2016 | 359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de zahar
  • 50 g chipsuri de ciocolata
  • un plic zahar vanilat
  • 500 g fructe de padure
  • 250 g zahar
  • 2 linguri amidon
  • 2 linguri crema de ciocolata fineti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu fructe de padure:

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile , apoi faina amestecand usor. La final adaugam chipsurile de ciocolata.

Punem compozitia intr-o tava mare a aragazului in care am pus hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins. Coacem 20-25 de minute pana se rumeneste usor. Scoatem blatul pe un prosop umed si il rulam fara a desprinde hartia de copt. Lasam sa se raceasca.

Punem visinele pe foc impreuna cu 250 g zahar. Dupa cateva clocote adaugam amidonul diluat cu doua linguri de apa. Cand incepe sa se lege dam vasul de pe foc.

Dupa ce s-a racit compozitis de visine o asezam peste blat si rulam. Invelim rulada in folie alimentara si introducem la rece. In momentul servirii invelim exteiorul ruladei in ciocolata.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu fructe de padure-0
Rulada cu fructe de padure-1
Rulada cu fructe de padure-2
Rulada cu fructe de padure-3
Rulada cu fructe de padure-4
Rulada cu fructe de padure-5
Rulada cu fructe de padure-6
Rulada cu fructe de padure-7
Rulada cu fructe de padure-8
Rulada cu fructe de padure-9
Rulada cu fructe de padure-10

COMENTARII (18)

GeorgiG

GeorgiG 1

29.09.2016, 09:07

Multumesc frumos !

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

08.10.2016, 12:29

GeorgiG

GeorgiG 1

18.11.2016, 12:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!