Salata de primavara- de post

de Oana in Salate, 1 Apr 2009 | 4882 vizualizari

 

Azi am fost in piata si imi faceau cu ochiul toate verdeturile, frumos colorate si aranjate pe tarabe. Si am incarcat cosul (de la caruciorul copilului, desigur ) si am facut o salata simpla si plina de vitamine. Cred ca toti mancati o astfel de salata si adaugati ce verdeturi va plac mai mult si cat mai variate.

 

INGREDIENTE

  • o salata creata
  • o legatura de ridichi
  • 3 fire de spanac proaspat
  • 3 fire de ceapa verde
  • o legatura de marar
  • o rosie
  • sare, ulei de masline, otet sau lamaie, dupa preferinte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara- de post:

Verdeturile se curata si se spala bine sub jet de apa. Intr-un bol mai mare se rupe spanacul fasii, ceapa se taie mai maricel, ridichile se taie rondele si se adauga in bol, apoi se rupe salata, se toaca mararul si rosia cubulete. In ce ordine vreti voi :). Se amesteca 2 linguri ulei d emasline cu o lingura otet balsamic, putina sare si se rastoarna peste salata, amestecand verdeturile bine.

Mie nu imi place salata combinata cu lamaie, doar daca fac salata verde simpla

Pentru o masa de post se poate manca alaturi de orez basmati.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de primavara- de post 199
retete culinare - Salata de primavara- de post 200
retete culinare - Salata de primavara- de post 201
retete culinare - Salata de primavara- de post 202
retete culinare - Salata de primavara- de post 203
retete culinare - Salata de primavara- de post 204
retete culinare - Salata de primavara- de post 205
retete culinare - Salata de primavara- de post 206

COMENTARII (2)

Bucataras 1

20.03.2009, 17:47

si ceva de mincare pentru Cata n-ai facut? ))))

Oana 1

20.03.2009, 20:58

Ha, ha! Vitelul stroganoff, ia vezi ce-am scris la ps acolo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29