Saratele

de Teo in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 19128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 lingura sare
  • 250 g untura
  • 100 g margarina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt,
  • 200 g branza de capra
  • cascaval razuit pentru ornat
  • chimen, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se framanta o coca din ingredientele mentionate mai sus, se intinde o foaie si se taie dupa preferinta. Se ung cu ou si se presara cascaval razuit, mac si chimen. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Miha 1

15.03.2010, 10:12

Nu stiu de la ce mi se trage dar azi as manca niste saratele.

Teo 1

15.03.2010, 19:26

dupa ziua de ieri, astazi mi-a fost rau; am gustat din toate si ''bietulstomac'' a cedat la atata incarcatura;

nadina73 1

30.03.2010, 02:43

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Branza in trei culori