Snitele de curcan cu parmezan

de divainbucatarie in Curcan, 6 Iun 2011 | 4553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept curcan
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 100 g parmezan ras
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de curcan cu parmezan:

Spalam carnea si o portionam, apoi o batem cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare si piper, apoi trecem carnea prin ouale batute, faina, pesmet si parmezan.

Le prajim in ulei foarte incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Servim snitelele calde cu garnitura.

Pofta buna va doresc!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitele de curcan cu parmezan 109153
retete culinare - Snitele de curcan cu parmezan 109158

COMENTARII (31)

divainbucatarie 1

07.06.2011, 09:32

Multumesc Adina!

divainbucatarie 1

07.06.2011, 09:32

Multumesc Mihaela 11_jo!

divainbucatarie 1

07.06.2011, 09:33

Multumesc Mamaeielena!
Multumesc Miuta!
Multumesc Lilik!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L