Supa de legume cu taitei de casa

de iri_iri in Supe, 31 Ian 2012 | 3254 vizualizari

 

ma gandeam ca maine este miercuri si pentru ca este zi de post m-am gandit sa fac o supica buna si usoara ....si chear mi-a iesit zic eu.....

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi,
  • 2 morcovi,
  • o ceapa rosie,
  • un postarnac,
  • o legatura patrunjel,
  • faina alba pentru taitei,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu taitei de casa:

Eu pentru inceput pun pe foc o oala de 3 litri cu apa si cu ulei pana fierbe apa.  

Iintre timp curat legumele si apoi le spal, dupa care le adaug peste apa fiarta si las legumele sa fiarba.

Intre timp fac un aluat dintr-o cescuta de apa si faina din care fac taiteii si ii las sa se usuce un pic.   

Cand sunt legumele gata fierte adaug peste fiertura patrunjelul spalat, curatat si taiat . La final adaug taietii, iar apoi potrivesc de sare si piper si mai las la fiert exact 10 minute.   

Pofta buna la supica!

 

RETETA IN IMAGINI

Supa de legume cu taitei de casa-0
Supa de legume cu taitei de casa-1
Supa de legume cu taitei de casa-2
Supa de legume cu taitei de casa-3

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

05.02.2012, 22:33

Arata f . bine supica
Te rog sa detaliezi cum prepari taiteii de casa de post .

iri_iri 1

06.02.2012, 05:29

azi vei primi sigur asa ceva.....

Cris2711 1

06.02.2012, 11:54

oricand asa o supica este binevenita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04