Tartine cu macrou afumat si sfecla

de Toamna07 in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2012 | 1533 vizualizari

 

Un sandwich pe care trebuie neaparat sa-l incercati,mai ales daca va place pestele afumat.
Gustul macroului afumat se echilibreaza atat de bine cu castravetele racoritor,dar si cu sfecla rosie putin dulce.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou afumat
  • 2 castraveti taiati cubulete
  • 2 sfecle rosii,fierte,decojite si feliate
  • mustar de Dijon
  • 1 lingurita zahar fin
  • marar
  • un strop de otet
  • felii de paine neagra,prajita
  • optional - capere si masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu macrou afumat si sfecla:

Se scoate pielea de pe macrou si se arunca. Pestele se rupe fasii. Intr-un bol mic,se amesteca bucatile de castravete cu o lingurita zahar,otet,marar tocat,capere,sare si piper.

Painea prajita se unge cu mustar de Dijon peste care se aseaza fasii de peste,felie de sfecla si salata de castravete.

Puteti servi cu masline.

Deliciu!:)

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Tartine cu macrou afumat si sfecla-0
Tartine cu macrou afumat si sfecla-1
Tartine cu macrou afumat si sfecla-2
Tartine cu macrou afumat si sfecla-3

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

28.11.2012, 09:25

Toamna07 1

28.11.2012, 20:17

Multumesc!

simo_brkic 1

30.11.2012, 00:08

mmmmmmmmmm

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04