Tocanita de porc cu cartofi la tigaie

de Isabel in Porc, 17 Mai 2014 | 1639 vizualizari

 

Chiar cumparasem niste carne de porc si zic decat sa fac ce fac de obicei,ba prajita sau la cuptor,pomana porcului,am incercat altceva si asta a iesit ff buna..

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne de porc
  • 4 cartofi potriviti
  • 3 foi de dafin
  • 1 lgt piper
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lg delikat de legume
  • putina ceapa tocata marunt(1/3 )
  • 6 catei de usturoi tocati mic
  • verdeata(1 fir de patrunjer si 1 fir de marar)
  • 1 ceasca zarzavat facut in casa)...se poate si fara
  • 300ml ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu cartofi la tigaie:

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca,apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete si cartofii taiati cuburi,fasii,neuniform cat mai gros,dafinul,piperul si delikatul,acoperim si lasam la foc mic sa se rumeneasca usor pe o parte ,apoi pe cealalta parte si scurgem surplusul de ulei(trebuie sa fie cat mai uscata nu sa balteasca in ulei)

.Apoi adaugam zarzavatul(optional),usturoiul,ceapa si lasam aprox. 10 min. amestecand de cateva ori sa nu se arda si in cele din urma adaugam verdeata tocata fin si mai potrivim de condimente dupa gustul fiecaruia.

Se serveste cu gogosari,conopida si castraveti la otet

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocanita de porc cu cartofi la tigaie 320006
retete culinare - Tocanita de porc cu cartofi la tigaie 320007
retete culinare - Tocanita de porc cu cartofi la tigaie 320008
retete culinare - Tocanita de porc cu cartofi la tigaie 320009
retete culinare - Tocanita de porc cu cartofi la tigaie 320010
retete culinare - Tocanita de porc cu cartofi la tigaie 320011

COMENTARII (4)

Bucataras 1

17.05.2014, 16:40

arata demential

Isabel 1

18.05.2014, 10:14

multumesc.....a fost buna..

Bunica 1

24.05.2014, 14:19

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55