Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Spalam si portionam carnea de pui. Curatam legumele. Tocam ceapa si usturoiul, le calim in putin ulei si adaugam 2 lingurite de boia. Adaugam ardeii taiati marunt si carnea. Completam cu apa, adaugam sare si piper dupa gust. In final adaugam patrunje lverde tocat sau uscat.
Nukerli: omogenizam foarte bine faina, oul, apa si putina sare si obtinem un aluat semi-moale.
Punem apa la fiert iar cand incepe sa fiarba (sa nu dea in clocot) adaugam alautul de nukerli. Pentru a obtine forme mici si modelate, putem folosi o sita speciala (pentru nukerli) sau putem rupe cu o lingurita mici forme de nukerli (de 1-2 cm). Timp de fierbere: 5 minute. Strecuram aluatul fiert nukerli si-l adaugam la tocanita de pui. Lasam sa mai fiarba impreuna inca 5 minute.
Nukerli: este un aluat fiert, nu trebuie sa aiba o forma precisa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult