Dea_Dea

5

Bucataras
senzational

Deva

Bucataras din 20.03.2013

RETETE431
PRIETENI269
Retete / Mancaruri cu carne

Piept de rata

In Rata la 28 Dec 2019

Incingem cuptorul la 180 de grade C. Pieptul de rata se foloseste la temperature camerei, se sterge bine cu prosop de hartie. Cu un cutit foarte bine ascutit crestam pielea, dar avand grija sa nu taiem si carnea. Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Se asaza pieptul de rata in...

Curcan la cuptor

In Mancaruri cu carne la 31 Dec 2018

Incingem cuptorul la 180 grade C. Ne apucam sa curatam legumele, spalam curcanul si il uscam cu servetele de hartie. Taiem cateii de usturoi feliule, crestam curcanul din loc in loc si punem feliile de usturoi in crestaturi. Condimentam curcanul cu sare, piper si boia, apoi il punem in tava. In...

Rata umpluta

In Rata la 24 Feb 2018

  Curatam si taiem morcovii, cartofii si portocala cubulete. Rata o ungem in interior cu ulei si condimentam cu sare, piper si boia, apoi punem cartofii, morcovii si portocala. Luam acul si ata si o coasem. Ungem rata la suprafata cu ulei si iarasi condimentam.  Preincalzim...

Pulpa de miel la cuptor

In Oaie la 9 Aug 2017

Carnea se spala si se cresteaza. In crestaturi, se pun felii de usturoi. Se unge carnea cu ulei si se condimenteaza cu toate condimentele, la final, adaugam otetul amestecat cu apa in tava in care am pus pulpa si o infoliem. O lasam la frigider de seara pana dimineata. Dam folia jos si punem...

Musaca de cartofi

In Mancaruri cu carne la 27 Sep 2014

Cartofii se pun la fiert. Cand s-au fiert se curata de coaja si se taie felii. In acest timp pregatim carnea. Tocam ceapa si o punem la calit, apoi adaugam carnea tocata si o lasam pana isi schimba culoarea. Se condimenteaza cu sare si piper, adaugam smantana si lasa la racit.  Tava se...

Sarmalute cu varza dulce

In Mancaruri cu carne la 20 Iun 2014

Carnea se pune in castron, se spala orezul bine si se adauga peste carne. ntr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa toacata si lasam la calit 5 minute, se adauga pasta de rosii, sare, piper, cimbru si marar , se mai lasa 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele. Se lasa la racorit...

Frigarui de pui

In Pui la 11 Iun 2014

Ciupercile se curata si se taie feliute. Taiem si ceapa in 4 sau 6 , ardeiul rosu in cuburi, pieptul de pui tot cuburi iar cabanosul felii mai groase. Punem pe frigaruie alternand , piept de pui , ardei, cabanos,ciuperci, piept de pui , ceapa si tot asa. Se condimenteaza frigaruile cu sare si...

Chiftelute cu spanac

In Porc la 31 Mai 2014

Spanacul il tocam. Punem la incins uleiul si adaugam usturoiul pisat sa se caleasca cateva secunde, adaugam faina, omogenizam , punem spanacul si adaugam laptele. Se lasa la fiert 20-25 min la foc mic cat sa fiarba si sa se ingroase si condimentam cu sare. Carnea o punem in castron. Inmuiem...

Shaorma

In Mancaruri cu carne la 29 Mai 2014

Cartofii se curata , se taie, se spala si se prajesc.Pieptul de pui se taie cubulete , se condimenteaza, se unge tigaia cu ulei si se prajeste. Smantana se amesteca cu usturoiul taiat si cu sare. Castravetii murati, rosiile si ceapa se taie rondele. Asamblare: Luam o lipie , o ungem...

Cartofi cu cotlet si piept de pui

In Mancaruri cu carne la 13 Mai 2014

Punem putin ulei in tava. Pieptul de pui si cotletul de porc taiem felii, crestam pe mijloc si punem slaninuta. Cartofii se curata , se spala si se taie . Se aseaza in tava . Carnea o condimentam cu sare , piper, boia si curry. Iar cartofii cu sare, boia si rozmarin.Dam la cuptor la foc mai...

Pui umplut cu legume si kaiser

In Pui la 26 Apr 2014

Puiul se spala si s sterge cu un servet. Cartofii, morcovii se curata si se taie rondele, se pune putin ulei si se aseaza in tava. Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi. Puiul se unge in interior, se condimenteaza si se umple cu o parte din legume si cu kaiserul taiat cubulete,...

Dovlecel umplut si pui tandoori

In Pui la 24 Apr 2014

Pulpele fara piele se condimenteaza cu sare, piper, condiment tandoori, colorant , adaugam iaurtul si omogenizam. Lasam carnea la frigider cel putin 30 min. Am pus carnea in tigaie si al lasat-o la foc mic cu capac pana aproape a scazut de tot , am luat capacul si am lasat-o la rumenit putin....

Fasole alba si rosie cu cabanos

In Porc la 24 Mar 2014

Uleiul se incinge , se caleste ceapa, se adauga cabanosul taiat bucati , pasta de rosii si se condimenteaza cu sare si piper. Se scurge fasolea si se pune peste cabanos , se lasa sa dea un clocot si mancarea este gata...

Ciocanele in aluat

In Mancaruri cu carne la 13 Mar 2014

Pulpele se curata de piele si se pun la fiert, se scot si se lasa la racit. Se intinde aluatul si se taie fasie de 1-2 cm, se infasoara pulpele si se pun in tava cu hartie de copt. Se ung cu ou si se dau la cuptor 30 min, la foc potrivit. Se dau cu miere si se mai lasa inca 10-15 min.

Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu

In Pui la 1 Feb 2014

Pipotele si inimile se spala, se curata, se taie bucati si se pun la fiert. Intre timp pregatim dulceata de ardei. Ardeiul se curata si se spala, se toaca sau se macina. Se pune la fiert cu apa si zaharul pana scade . Dupa ce s-au fiert pipotele le calim putin in uleiul incins si...

Beef Wellington

In Vita la 30 Ian 2014

Incepem prin a curata ciupercile, usturoiul si ceapa. Se toaca marunt si se pun la calit in untul si uleiul incins, la foc potrivit pana scade de tot, se cndimenteaza cu sare, piper si cimbru  si se lasa la racit. Muschiul de vita se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare...

Pomana vitelului

In Vita la 6 Ian 2014

Carnea se taie bucati , se pune in uleiul incins sa se rumeneasca , se adauga usturoi sare si piper si apa. Se lasa sa scada. Mamaliga: Se pune apa la fiert cu sare, cand apa clocoteste , turnam faina in ploaie amestecand continuu sa nu faca cocoloase si se lasa la fiert. Alaturi am facut...

Carnati de porc cu vita

In Mancaruri cu carne la 28 Dec 2013

Carnea se amesteca si se condimenteaza cu sare, piper, boia si usturoi. Se framanta bine , si se pune cate putina apa calduta , iarasi se framanta pana este compozitia putin mai moale. Se pune carnea in sprit , se ataseaza matul , si se da la manivela, in timpul asta se inteapa carnatul cu un...

Salata cu cotlet de porc

In Mancaruri cu carne la 14 Dec 2013

Punem ouale la fiert. Feliem cotletul, il condimentam cu sare si il rumenim pe gril pe ambele parti.Ceapa se taie rondele , rosiile cuburi, ouale fierte rondele, cotletul de porc bucatele. Se pun toate in castron si se pune miezul de lapte si branza, se adauga smantana se condimenteaza si se...

Mamaliguta cu carnati

In Mancaruri cu carne la 13 Dec 2013

Carnatii se taie bucati de 2 cm.Se pune uleiul la incins si se pun carantii, sa se rumeneasca putin. Se adauga usturoiul tocat, sare piper, pasta de rosii si apa. Se lasa sa fiarba pana scade. Mamaliga : Se pune apa la fiert cu sare, cand apa clocoteste , turnam faina in ploaie amestecand...

Piure de conopida cu piept de pui

In Mancaruri cu carne la 12 Dec 2013

Conopida se desface buchetele si se pune la fiert 10 min, pana se inmoaie , apoi se pune la scurs. Pieptul de pui se taie cubulete,se toaca ceapa si usturoiul si se pune in tigaie cu capac la inabusit.Se adauga o lingura de pasta de rosii si un pahar de apa. Se lasa la fiert pana scade,se...

Piure de mazare cu sos

In Curcan la 13 Noi 2013

Sosul de carne: Carnea se spala se taie cubulete si se pune la fiert cu apa , pana scade la jumatate.Se adauga pasta de rosii, sare, piper, praf de chilly si se lasa la fiert pana scade. Piure de mazare: Se elimina apa de pe mazare si se pune la fiert in alta apa. Se fierbe pana se...

Varza calita aromata

In Mancaruri cu carne la 11 Noi 2013

Varza se toaca si se freaca cu sare si se lasa cateva minute. Se pune in wok, se condimenteaza cu piper, boia, garam masala, se pune apa si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac, cam 20-30 minute. Cotletul de porc se taie fasii si se pune pe tigaie de teflon si se rumeneste .

Pilaf cu pulpe de pui

In Mancaruri cu carne la 8 Noi 2013

Pulpele se curata de piele , se spala, se taie si se pun la fiert 20 min. Le punem in wok , le condimentam cu sare piper, praf de chillysi punem un polionic de apa (in care au fiert). le lasam pana scade apa si se rumenesc. Morcovul se rade, ceapa si ardeiul se taie cubulete, se calesc...

Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti

In Mancaruri cu carne la 19 Oct 2013

Pulpele se curata de piele si se spala, se pun la fiert 30 min. Apoi se scot si se pun in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, curcumma, praf de chilly si ghimbir macinat.Se pune un plonic din zeama in care au fiert pulpele si se lasa la rumenit , spre final se pune mierea si se...

Pui "Tikka Masala"

In Pui la 14 Oct 2013

Marinata: Se pune uleiul la incins. Se taie cubulete ardeii si se pun toate condimentele, se lasa 2-3 minute pe foc . Se ia si se imparte in doua. Pulpele se curata de piele , se spala, se dezoseaza si se taie cuburi. Bucatile de carne se pun in castron , se adauga jumatate de marinata...

Pui indian cu orez

In Mancaruri cu carne la 17 Sep 2013

Pentru inceput am facut amestecul Garam Masala , dupa reteta domnului Radu Popovici , pe care o gasiti aici : http://www.reteteleluiradu.ro/2009/02/09/garam-masala-amestecul-magic/ Orezul se pune la fiert cu apa , la foc mic cu capac , cand apa a scazut orezul este gata. Se pune putin ulei...

Pui cu miere si curcumma pe pat de ciuperci si kapia

In Pui la 14 Sep 2013

Se unge tigaia cu ulei , se pun ciupercile, usturoiul tocat si ardeiul kapia tocat . Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la foc mic cu capac 10-15 min. Pieptul de pui se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se pune in tigaie de teflon, la final , amestecam mierea cu...

Costita cu angelli cherry

In Mancaruri cu carne la 9 Sep 2013

Costita se portioneaza si se pune in tava. Se condimenteaza, se pune usturoiul taiat feli sau cubulete, iar la final se pune angelli cherry si apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit 1 ora. Se ia folia jos si se mai la 10-20 min la rumenit.  

Piept de pui cu sos

In Mancaruri cu carne la 5 Sep 2013

Ardeii si ceapa se toaca  si se pun in wok . Se pun ciupercile si rosiile decojite taiate cubulete. Se pune capacul si se fierb 20 min la foc mic. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si usturoiul si se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si oregano .Se mai lasa la fiert 10-15...

Afisate 1 - 30 din 88 retete    

Postari recente

publicat la 16.06.2020

Desert foietaj cu branza

publicat la 25.04.2020

Cartofi cu cascaval la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

O zi liniara pentru cel mai placid om din oras. Nimic nu te misca. Si Ana lui Manole e mai mobila decat tine.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]