Red velvet cheesecake

de laura_n in Prajituri, 9 Oct 2013 | 4716 vizualizari

 

Mai pe romaneste, tarta cu branza multicolora.
Am vazut pe site-ul Wilton, (www.wilton.com) site-ul meu favorit si nu am rezistat tentatiei. :))
Va invit la o felie delicioasa de tarta !

 

INGREDIENTE

  • pt baza neagra de biscuiti:
  • 150 gr unt nesarat
  • 300 gr biscuiti cu cacao
  • 2 pachete biscuti Oreo
  • pt. umplutura
  • 500 gr crema de branza
  • 200 ml smantana lichida
  • 6 lg zahar pudra
  • 4 oua
  • 6 linguri faina
  • 90 gr ciocolata alba (o tableta)
  • 1 varf cutit colorant pudra
  • 1 lgta extract vanilie
  • pt ornat
  • ciocolata alba, zmeura, sos ciocolata neagra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red velvet cheesecake:

Biscuitii ii bagam la robot si ii rasnim nu foarte marunt. Topim untul, il adaugam peste biscuiti si amestecam bine.


Pregatim o forma de copt rotunda si asezam baza din biscuiti. Atentie, baza trebuie distribuita drept, fara sa formati margini inalte.


Intr-un castron, punem crema de branza, zaharul si mixam bine. Adaugam smantana lichida si extractul de vanilie. Adaugam ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. Adaugam faina si amestecam bine.


Compozitia obtinuta o impartim in doua. Intr-una din compozitii adaugam foarte putin colorant rosu si amestecam bine.


Topim pe baie de aburi ciocolata alba si o turnam peste compozitia rosie. Amestecam si turnam compozitia peste baza de biscuiti. Cealalta compozitie alba o turnam usor peste cea rosie. Atentie, nu turnati in mijloc intrucat se va forma o adancitura in compozitia rosie si nu vor mai iesi uniform straturile. Incepeti dintr-o margine si turnati rotind forma in continuu.


Dam la copt la cuptorul incins si lasam cam 30-40 minute la foc mediu.


Scoatem din cuptor, lasam la racit si dam la frigider pentru cateva ore.


Ornam cu ciocolata alba rasa, zmeura si sirop de ciocolata neagra.




 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 40 lei.

2

cred ca merge de minune si cu sos de zmeura sau dulceata

3

puteti folosi suc de sfecla pt colorat. nu cred insa ca va avea aceasta nuanta intensa de rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Red velvet cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

ionela84 1

27.12.2013, 20:35

Multumesc

Panacris 1

13.02.2014, 14:50

Încă o dată spun demențial

Xandrinne 1

12.04.2017, 06:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!