Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu

de Dea_Dea in Pui, 1 Feb 2014 | 953 vizualizari

 

Nu multa lume le agreaza dar mie imi plac!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr inimi si pipote
  • sare
  • piper
  • garam masala
  • un ardei gras rosu
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu:

Pipotele si inimile se spala, se curata, se taie bucati si se pun la fiert.


Intre timp pregatim dulceata de ardei. Ardeiul se curata si se spala, se toaca sau se macina. Se pune la fiert cu apa si zaharul pana scade .


Dupa ce s-au fiert pipotele le calim putin in uleiul incins si condimentam cu sare, piper si garam masala.

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu piept de pui, doar ca pieptul il tragem la tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ela68 1

01.02.2014, 11:16

cred ca-s tare bune, imi place tot ce e iute

Dea_Dea 1

01.02.2014, 12:48

Multumesc

MotanLaOale 1

01.02.2014, 13:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tocanita