Piept de rata

de Dea_Dea in Rata, 28 Dec 2019 | 3398 vizualizari

 

A fost prima data cand am facut si m-am indragostit pe loc. Am crezut ca este dificil sa prepari un piept de rata dar nu este deloc dificil.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de rata
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata:

Incingem cuptorul la 180 de grade C.

Pieptul de rata se foloseste la temperature camerei, se sterge bine cu prosop de hartie. Cu un cutit foarte bine ascutit crestam pielea, dar avand grija sa nu taiem si carnea. Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.

Se asaza pieptul de rata in tigaie cu pielea in jos si se pune la foc mediu timp de 8 min. Transferam pieptul de pui in tava tapetata cu hartie de copt si il dam la cuptor pentru inca 8 min.   Intoarcem pieptul de rata cu carnea in jos timp de 2 min. Cand este gata il scoatem si il lasam la odihnit 5 min, apoi il taiem. Noi l-am servit cu pireu de cartofi si sos de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rata cu cartofi la cuptor