Musaca de cartofi

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2014 | 4738 vizualizari

 

Buna mancare si destul de rapida!

 

INGREDIENTE

  • 6-8 cartofi potriviti
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • 1 ou+ 3-4 linguri smantana.
  • rozmarin
  • unt pentru uns tava de yena
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se pun la fiert. Cand s-au fiert se curata de coaja si se taie felii. In acest timp pregatim carnea. Tocam ceapa si o punem la calit, apoi adaugam carnea tocata si o lasam pana isi schimba culoarea. Se condimenteaza cu sare si piper, adaugam smantana si lasa la racit. 

Tava se unge cu unt, se aseaza in tava un rand de cartofi , un rand de carne si iarasi un rand de cartofi.

Se coace in cuptorul preincalzit 20 min, se scoate din cuptor si se pune deasupra smantana amestecata cu ou si rozmarin. Se da din nou la cuptor pentru inca 10-15 min.

TIPS-URI

1

In loc de cartofi se pot pune dovlecei

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne si dovlecei