Pilaf cu pulpe de pui

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 8 Noi 2013 | 7926 vizualizari

 

Bun!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe intregi
  • un pahar de orez
  • 3 pahare de apa
  • 1 ceapa
  • un ardei kapia
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • curcumma
  • praf de chilly
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pulpe de pui:

Pulpele se curata de piele , se spala, se taie si se pun la fiert 20 min.

Le punem in wok , le condimentam cu sare piper, praf de chillysi punem un polionic de apa (in care au fiert). le lasam pana scade apa si se rumenesc.

Morcovul se rade, ceapa si ardeiul se taie cubulete, se calesc toate in ulei, se adauga orezul si apa. Se lasa la fiert,la foc mic, acoperit pana scade toata apa.

 

TIPS-URI

1

Nu se amesteca in orez , ca se prinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carnati