Pui indian cu orez

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2013 | 4877 vizualizari

 

Pentru a face aceasta reteta am folosit reteta domnului Radu Popovici (Garam Masala), iar pentru reteta de pui cu orez m-am inspirat din reteta domnului Nicolai Tand.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • 200 gr smantana
  • un pahar de 200 gr orez
  • 2 pahare si jumatate de apa
  • Garam Masala
  • curry
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui indian cu orez:

Pentru inceput am facut amestecul Garam Masala , dupa reteta domnului Radu Popovici , pe care o gasiti aici : http://www.reteteleluiradu.ro/2009/02/09/garam-masala-amestecul-magic/


Orezul se pune la fiert cu apa , la foc mic cu capac , cand apa a scazut orezul este gata.


Se pune putin ulei in tigaie , se pune pieptul de pui taiat fasii sau cubulete, se lasa 2-3 min. Se pune smantana si se condimenteaza cu Masala , curry , sare , piper.Se lasa la fiert cu capac cateva min. la foc mic (5 min).


Se adauga ceapa taiata fideluta si ardeiul tocat , se mai lasa la fiert 10 min, tot la foc mic cu capac.


Se pune orezul iar deasupra se pune pieptul de pui.

 

TIPS-URI

1

Ardeiul se poate taia fasii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui indian cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

17.09.2013, 15:45

Cu siguranta a iesit o bunatate de pui

Anett 1

17.09.2013, 18:51

tare buna!

nadea68 1

17.09.2013, 19:04

bun!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

10 tipuri de pizza pe felii de pâine

de Meea 4

ieri la 19:06

Piept de pui cu sos de sampanie

pe 21.02 la 23:52

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos Worcester si orez cu legume