Beef Wellington

de Dea_Dea in Vita, 30 Ian 2014 | 1311 vizualizari

 

Un deliciu si un succes!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de vita
  • 300-400 gr aluat foietaj
  • 6-7 ciuperci
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 6-7 feli de sunca
  • mustar
  • un ou
  • o lingurita unt
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef Wellington:

Incepem prin a curata ciupercile, usturoiul si ceapa. Se toaca marunt si se pun la calit in untul si uleiul incins, la foc potrivit pana scade de tot, se cndimenteaza cu sare, piper si cimbru si se lasa la racit.



Muschiul de vita se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Apoi se rumeneste la foc mare pe toate partile si se lasa la racit pana ajunge la temperatura camerei. Se unge apoi cu mustar.



Incepe asamblarea, pe o folie de plastic se pun feliile subtiri de sunca, astfel incat sa acopere muschiul de vita in totalitate.Peste sunca se pune amestecul de ciuperci, apoi se pune muschiul de vita, se impatureste si se lasa la frigider 10-20 min.



Aluatul se intinde foaie subtire , se scoate muschiul de la frigider si se pune in aluat, se impacheteaza , iar marginile seimpaturesc inauntru. Se inteapa cu furculita si se unge cu oul batut.Se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit cam 40-50 min(pana aluatul devine auriu).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Wellington" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Ina 1

30.01.2014, 21:43

Dea_Dea 1

30.01.2014, 21:47

Multumesccc

mihaelam90 1

31.01.2014, 00:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Beef Wellington