Beef Wellington

de Dea_Dea in Vita, 30 Ian 2014 | 2480 vizualizari

 

Un deliciu si un succes!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de vita
  • 300-400 gr aluat foietaj
  • 6-7 ciuperci
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 6-7 feli de sunca
  • mustar
  • un ou
  • o lingurita unt
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef Wellington:

Incepem prin a curata ciupercile, usturoiul si ceapa. Se toaca marunt si se pun la calit in untul si uleiul incins, la foc potrivit pana scade de tot, se cndimenteaza cu sare, piper si cimbru si se lasa la racit.



Muschiul de vita se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Apoi se rumeneste la foc mare pe toate partile si se lasa la racit pana ajunge la temperatura camerei. Se unge apoi cu mustar.



Incepe asamblarea, pe o folie de plastic se pun feliile subtiri de sunca, astfel incat sa acopere muschiul de vita in totalitate.Peste sunca se pune amestecul de ciuperci, apoi se pune muschiul de vita, se impatureste si se lasa la frigider 10-20 min.



Aluatul se intinde foaie subtire , se scoate muschiul de la frigider si se pune in aluat, se impacheteaza , iar marginile seimpaturesc inauntru. Se inteapa cu furculita si se unge cu oul batut.Se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit cam 40-50 min(pana aluatul devine auriu).

Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Wellington" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Ina 1

30.01.2014, 21:43

Dea_Dea 1

30.01.2014, 21:47

Multumesccc

mihaelam90 1

31.01.2014, 00:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

ieri la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

ieri la 13:21

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

pe 03.03 la 09:17

Supa de bibilica cu fulgi de ou

de katty 6

pe 03.03 la 09:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mucenici moldovenesti
  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

ieri la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

ieri la 13:21

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

pe 03.03 la 09:17

Supa de bibilica cu fulgi de ou

de katty 6

pe 03.03 la 09:13

RETETA RECOMANDATA
Beef Wellington