Spectacol culinar pe un vas de croaziera

Postat de Catalin in Bucataras hai hui pe 22 Iun 2009 | 22408 vizualizari

Comentarii (31)

23.06.2009, 02:21

super tare

mirela

23.06.2009, 05:36

Mi s-a parut mie ca ati lipsit.
Felicitari pentru vacanta........super tare.
Mai vrem poze
Si ...bine ati revenit pe uscat

23.06.2009, 05:46

Multumim, Mirela!
Bucataras, stai sa vezi urmatoarele episoade

23.06.2009, 05:47

asteptam ceva de genul asta de la voi! arata spectaculos mancarea, nimic de zis, dar portioarele alea sunt asaaaa....miiiici-miiiici, sau mi se pare?banuiesc ca nu se facea foamea p-acolo, totusi..

mimonix

23.06.2009, 07:40

Vai dar ce bine arata Nu sunteti normali, ati facut poze in bucatarie?? Si mie mi se par portiile cam mici, dar de fapt sunt farfuriile prea mari! Astept cu nerabdare urmatoarele episoade !

23.06.2009, 08:29

Cata n-a protestat? Friptura cu cartofi prajiti n-aveau?

23.06.2009, 09:29

Mai, astea erau aperitive, apoi urma supa. Dupa-aia main coursul, felul principal si apoi desertul . Erau micute portiile, dar daca mancai din toate te saturai sigur! Plus ca cereai cate portii vroiai Ospatarul nostru era un roman si ne aducea cate 3-4 feluri la masa, plus 3-4 deserturi Sa va zic de Cata ca s-a ingrasat 3 kile??
Bucataras, am mancat si cartofi prajiti, ca ne saturasem de "fitze" . Aveau un restaurant-grill, cu gratarele, hamburgheri, cartofi prajiti

23.06.2009, 09:31

Mimo, da, am fost si in bucatarie, o sa vedeti intr-un episod viitor, nu va dezvalui inca Iar la masa eram cu aparatul dupa noi si pozam tot Si sa stii ca farfuriile erau mari si extrem de fierbinti, cred ca abia le scoteau din masina de spalat vase

23.06.2009, 15:13

destrabal, ce sa mai....

24.06.2009, 13:06

Abureala, nu m-am ingrasat 3 kile, ci 4. M-am facut cit China, acu' am deja 76 de kg

Cristi

01.07.2009, 02:01

Mai, puneti-va RSS si la reportaje, ca de-abia dupa 8 zile am descoperit si eu aceasta minunatie de reportaj .
Astept urmatorele episoade!!!!!

laur

01.07.2009, 13:26

sunt multe preparate din bucataria italiana, insa abunda si maioneza. gurmanzii fini spun ca smantana si maioneza cosmetizeaza gustul preparatelor si nu prea le prefera... evident, pe langa faptul ca nu sunt healty. e doar o parere bineinteles, nu va suparati pe mine. o zi buna

01.07.2009, 17:21

@cristi : rss-ul general pentru articole e http://www.bucataras.ro/rss/articole ;
pentru categorii de articole poate fi luat din pagina de categorie http://www.bucataras.ro/articole/bucataras_news/

01.07.2009, 17:25

ps @cristi : minunatiile de reportaje se citesc direct din minunatia de site ... in reader se pierde minunatia

vulpeabucatar.com

01.07.2009, 18:44

Oana, sa stii ca farfuriile se tin fierbinti pentru ca mancarea sa nu se raceasca asa repede, in niste dispozitive speciale. Apoi, dupa ce pun mancarea in farfurie se pune farfuria pe un fel de bufet cu niste rezistente, unde sta din nou la cald pana o ia chelnerul s-o duca la masa. Asa se procedeaza in toate restaurantele OK.

Cred ca m-am hotarat sa scriu si eu despre Taste of Chicago 2009

01.07.2009, 19:44

Bine ai comentat vulpitzo. Prietenii lui PapaBun sint si prietenii bucatarasilor

01.07.2009, 20:08

Daaa, mi-am dat seama ca de-aia sunt fierbinti Si eu astept urmatoarele episoade Cataaaaaa!!!

Cristi

01.07.2009, 21:28

Stiati ca fructele de mare de la ceviche sint mereu crude, asa e reteta clasica? Ia ziceti, cum au fost .

01.07.2009, 23:53

Cristi, cred ca erau crude dar marinate in lamaie si nu prea se simtea Mai mult eu mancam "chestii" cu fructe de mare, dar la un moment dat ma saturasem de ele Scalopii in schimb erau super buni, ne-a adus o data o farfurie plina cu din astia facuti pe plita si cu usturoi, o bunatate

Mariana

02.07.2009, 12:35

Niste norocosi sinteti!a fost o placere sa vad ce ati postat!Mai vrem multe,multe amanunte pt.astia care nu putem merge!cit costa asa 1 bilet???????(portiile mici..dar multe feluri si nu am inteles ce era in farfurii doar am intuit!)Superb din ce am vazut eu!Asai???????si cred ca bateriile voastre sint incarcate la maxim!????

12.07.2009, 21:12

Croaziera ne-a costat 2.000 de euro. Asta insemnand 10 zile pentru 2 persoane. In bani intra toatele mesele pe vas si cazare in camera cu balcon. Dar se mai aduna destule alte cheltuieli (avion, cazare inainte si dupa, shopping). Oricum, a fost un concediu senzational, a meritat si ultimul cent.

irinaririna

21.07.2009, 00:14

Super croaziera. Ti-am adresat cateva intrebari pe un alt site... nu le mai repet si aici. Cat ati cheltuit in total? La anu unde va bate gandul sa mergeti?

paruba nicolae

11.08.2009, 20:32

sunt bucatar si as dori sa ma imbarc pe nava de croaziera la princese am fost ambarcat pe nave de pasagere

18.08.2009, 23:55

Nicolae, succes. Da' de ce ai scris asta aici? Am dat eu impresia ca as fi responsabilul cu angajarile pe vasele Princess?

18.08.2009, 23:57

Irina, scuze pentru raspunsul intirziat. O sa raspund curind si pe forumul softpedia. Iti spun aici: am cheltuit, cap-coada, aproape 4.500 de euro. Asta inseamna 10 zile de croaziera, bacsis, avion Bucuresti - Copenhaga si retur, 2 nopti de cazare in Copenhaga, ghid in Sankt Petersburg + un shopping moderat, adica multe suveniruri si chestii pentru copii.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola