Friptura aromata de vitel cu cartofi
Postat de: mihaelar63 in Vita,,Retete inspirate de toamna" Fiul meu, rudele, prietenii, imi stiu dragul de a prepara si a testa diverse bunatati. Asa ca ma trezesc cu tot felul de ingrediente sau mixuri...Citeste continuarea
Tocana spaniola din coada de taur...
Postat de: mosuletulene in VitaHmmm...e din zona "parfumata" :P De la taur, si e coada, ;) Insa e o ...bunaciune, Si-o tocanita minune :D ;) :P Se prinde taurul de coada, ;) Si ca sa scapi sa...Citeste continuarea
Chiftele marinate in sos de zacusca...
Postat de: panacris in Mancaruri cu carneCând se instalează toamna, chiftele marinate devin un fel principal, savurat alături de piure din cartofi/ orez alb sau paste, lunar. Acum că Bucătăraș Suprem ne-a provocat pentru...Citeste continuarea
Sarmale in oala de lut pregatite in...
Postat de: Ksenya in Mancaruri cu carneSarmalele de fata sunt facute dupa o tehnologie veche. Dupa parerea mea sunt cele mai bune sarmale preparate astfel. Din pacate le o data pe an cand se face hramul bisericii in satul...Citeste continuarea
Sarmalute traditionale moldovenesti
Postat de: momo121 in Porc"Provocarea GastroArt" Sarmalutele moldovenesti sunt diferite de celelalte zone prin simplul fapt ca se foloseste mult sos de rosii, acest lucru le face mai acrisoare in combinatie cu...Citeste continuarea
Gulas unguresc cu galuste si cartofi
Postat de: oanapl in VitaRecent am primit spre testare setul de 11 piese Tefal Ingenio Expertise L6509902. În componența setului intră: o tigaie de 22 cm, una de 26 cm, o tigaie wok de 26 cm si 3 crăticioare cu...Citeste continuarea
Ciorba de burta la ceaun
Postat de: Constelatialeu in CiorbeProvocarea GastroArt ....fara introducere prea mare ca sunt suferinda, ma doare-n gat, dar m-am dres cu ciorba de burta de sub burta....=))Citeste continuarea
Tuslama domneasca de burta, cu galbiori
Postat de: simona72 in Vita"Provocarea GastroArt" Am sa va scriu repede reteta, cat e calda. Mi s-a parut interesanta provocarea lansata de Cosmin, GastroArt si am raspuns cu mare drag. Daca tot aveam in plan sa...Citeste continuarea
Tarta cu carne tocata si legume mexicane
Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri cu carneTare buna a fost aceasta tarta! La trandafirasi m-a ajutat mama :)Citeste continuarea
Sarmale cu carne mixta si ciuperci la...
Postat de: gurita_ta2005 in Retete DelikatCu condimentele DelikatCiteste continuarea
Ciorba de burta cu legume
Postat de: mihaelar63 in Retete Delikat,,Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" ,, Am eu un cufar fermecat -cu condimente DeliKat "' , In ele gasesc condimentele potrivite pentru orice mancare . ...Citeste continuarea
Tort Paccheri cu carne
Postat de: panacris in Retete DelikatProvocarea "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", m-a pus din nou la treabă. Am văzut undeva pe internet un filmuleț cu acest preparat și n-am...Citeste continuarea
Mancare din carne de vita cu cartofi...
Postat de: panacris in Retete Delikat"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" cu mare drag. Astăzi o nouă rețetă pe gustul Zmeilor și pe dragul meu, 2 în 1. Ierburile de...Citeste continuarea
Frigarui din carne tocata cu sos...
Postat de: Satisfyyourcravings in Retete DelikatGatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale. Iata inca o reteta folosind noile amestecuri de mirodenii si condimente de la Delikat cu ingrediente autentice. Ce sa zic? Ma...Citeste continuarea
Ardei umpluti cu orez, carne tocata...
Postat de: Satisfyyourcravings in VitaProvocarea GastroArt Un lucru este sigur despre mine; imi plac provocarile. Un alt lucru sigur despre mine: nu-mi plac legumele umplute. De cand imi documentez voiajul culinar pe...Citeste continuarea
Lasagna vegetariana la tigaie cu...
Postat de: Satisfyyourcravings in Retete DelikatGatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale. Cum sa faci un avid mancacios de carne si produse din carne sa mai incerce din cand in cand si preparate vegetariene? Folosind...Citeste continuarea
Supa de la 1913 actualizata
Postat de: Constelatialeu in SupeCum nu pot sta deoparte cand e vorba de provocari, mi-am zis hai la treaba ca nu e de stat....mai ales ca anul de gratie 1913 e anul nasterii mamei tatalui meu de la care, aproape fara sa-mi dau...Citeste continuarea