Tuxedo

1

Bucataras
incepator

(St. Catharines)

Bucataras din 23.03.2013

RETETE126
PRIETENI135
Retete / Mancaruri cu carne

Copanele cu bacon

In Pui la 12 Dec 2013

Simplu ca buna ziua nu? Spalam copanele cu apa rece (neaparat)! Asezonam copanele cu sare, piper si cimbru si apoi rulam fiecare copanel in bacon si le asezam soldateste intr-o tava unsa cu ulei. Preincalzim cuptorul la 175ºC si le coacem aprox. 40 de minute pana cand se rumenesc...

Chiftele

In Porc la 21 Iul 2013

Punem carnea intr-un castron  si o asezonam cu sare, piper, marar si cimbru. Dam cartoful pe razatoarea mica, il stoarcem bine de apa si il punem si pe el in castron apoi batem cele 2 oua si le amestecam in carne. Ceapa o tocam marunt si o inabusim in 2-3 linguri de ulei pana devine...

Piept de pui cu rosii la cuptor

In Pui la 2 Iun 2013

Spalam pieptul de pui si il asezam soldateste intr-un vas de yenna. Il ungem cu ajutorul unei pensule de silicon cu ulei de masline (cca 2 linguri) apoi il asezonam cu boia dulce, piper si condimente pentru pui (daca nu aveti condimente pentru pui, putem pune doar sare si piper). Taiem o...

Pateu de casa

In Ficat la 28 Mai 2013

Spalam ficatul si il punem la fiert in apa rece. Cand a dat intr-un clocot, aruncam apa, il spalama si il punem din nou la fiert. Cand este gata, il punem in robotul de bucatarie (sau il dam prin masina de tocat sau il strivim bine cu furculita) si il maruntim foarte bine. Adaugam untul la...

Mititei romanesti

In Mancaruri cu carne la 23 Mai 2013

Carnea se pune intr-un castron si se framanta intai cu sarea si bicarbonatul, apoi se adauga toate mirodeniile si se framata bine adaugand din cand in cand zeama de carne. Se lasa cel putin 4-5 ore in frigider ca sa ia gust, apoi se formeaza micii (cu mainile ude) si se pun pe gratarul incins!...

Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci

In Pui la 22 Mai 2013

Tocam ceapa marunt si dam morcovul pe razatoarea mica apoi le innabusim in ulei, picurand din cand in cand putina apa pana se inmoaie. Tocam mararul si il amestecam cu carnea,ciupercile, ceapa si morcovul, adaugam orezul, sare si piper dupa gust si un praf de cimbru uscat (cat va place voua,...

Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi

In Pui la 15 Mai 2013

Spalam carnea  si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa. Taiem pieptii si fiecare bucata o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza. Dupa ce am batut carnea, formam o foaie din aceasta, peste care punem frunzele de spanac verde, branza rasa si...

Pui la cuptor cu sos de iaurt

In Pui la 4 Apr 2013

Mai este nevoie de explicatii? Este cat se poate de simplu: Spalam ciocanele bine in apa rece, apoi le asezam intr-o tavita de jenna, le ungem cu ulei si le asezonam cu vegeta, boia, piper si cimbru dupa care le pensulam cu o pensula de silicon sa uniformizam. Le introducem in cuptorul...

Varza a la Cluj

In Porc la 3 Apr 2013

Intai tocam varza fideluta si o spalam in apa rece dupa care o stoarcem si o punem la calit cu ulei (eu am pus cam o ceasca pentru ca varza a fost multa). Daca considerati ca e mult, va sfatuiesc sa faceti jumatate din cantitate (carne si varza). Adaugam in varza o lingura de boia de ardei,...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Retete inspirate de toamna!

Postari recente

publicat la 16.02.2015

Carrot cake

publicat la 31.03.2014

Tort de ciocolata Express

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Te-ai trezit fara chef si ti-ai zis ca azi nu faci nimic. Problema e ca n-o sa stii cand ai terminat.

 
 
 
Retete preferate
Lamaita

Voturi:50

Suberek

Voturi:21

Toate retetele preferate
 
GASTROART
PROVOCAREA SĂPTĂMÂNII 12 - “Taci și-nghite” sau o mămăligă îmbunătățită
Înainte de a ajunge la provocarea din această săptămână vă invit să aflați câte ceva despre aducerea porumbului în Europa și în Țările Române....
PROVOCAREA SĂPTĂMÂNII 11 - Sarmalele - un preparat festiv
 Sarmalele,... ahhhh sarmalele. Nu văd alt preparat tradițional  cu un asemenea CV. Se joacă reputații de socăcițe în jurul oalei cu sarmale de câteva generații,...

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro