Pateu de casa

de Tuxedo in Ficat, 28 Mai 2013 | 29427 vizualizari

 

Foarte sanatos si mult mai bun decat ce se gaseste in comert.

Si daca vreti sa mancati ceva foarte gustos la micul dejun sau sa va impresionati musafirii cu un antreu deosebit, va recomand acest pateu de casa aromat cu cateva mirodenii si vin alb!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ficat de pui
  • 100 gr unt
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • o ceapa mica
  • 100 ml vin alb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa:

Spalam ficatul si il punem la fiert in apa rece. Cand a dat intr-un clocot, aruncam apa, il spalama si il punem din nou la fiert.


Cand este gata, il punem in robotul de bucatarie (sau il dam prin masina de tocat sau il strivim bine cu furculita) si il maruntim foarte bine.


Adaugam untul la temperatura camerei si mixam, apoi adaugam sarea, piperul si cimbrul dupa gust. Eu am pus cimbru doar cat am luat intre doua degete.


Calim o ceapa mica in 3 linguri ulei si o stingem cu 100 ml vin alb. O adugam si pe aceasta ficatului si mixam pana la omogenizare.


Este extraordinar de aromat si de bun, de acum incolo nici nu mai cumpar pateu din comert, nu se compara gustul iar cine doreste un pateu mai bio, aceasta este reteta , daca aveti ficat de la gaini de casa, atunci este ideal!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

_Alina_ 1

28.05.2013, 18:21

Delicios!

mena29 1

28.05.2013, 18:31

Mi-ai adus aminte sa mai fac si eu ca nu am mai facut de multa vreme. Eu faceam o reteta a Gabytei si e tare gustos!Asa e,nu se compara cu cel din comert!

Rocsi 1

28.05.2013, 20:52

Bravo Gabriela..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert melcisori de post, cu halva
  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pateu de casa cu unt aromat