Copanele cu bacon

de Tuxedo in Pui, 12 Dec 2013 | 2021 vizualizari

 

De obicei nu cumpar bacon (sunculita impanata si afumata) deoarece imi place prea mult ca sa nu-l mananc :-D asa ca am facut un sacrificiu si am cumparat un pachetel, ca de, o data la 1 an am si eu voie sa mananc asa ceva :-) si, ce sa fac eu cu el? ceva mai sofisticat am zis, nu oua in tigaie cu bacon, ca d-astea stie sa faca toata lumea, nu ca nu ar sti sa faca si copanele cu bacon, dar hai, am zis ca poate ar fi o idee pentru o masa mai festiva sau daca va plisctisiti de carnea fada de pui, puteti sa o imbogatiti cu feliute de bacon, ca tare bune sunt!

 

INGREDIENTE

  • 12 copanele
  • 1 pachetel de bacon sau 12 bucati lungi
  • piper
  • cimbru
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu bacon:

Simplu ca buna ziua nu?

Spalam copanele cu apa rece (neaparat)! Asezonam copanele cu sare, piper si cimbru si apoi rulam fiecare copanel in bacon si le asezam soldateste intr-o tava unsa cu ulei.

Preincalzim cuptorul la 175ºC si le coacem aprox. 40 de minute pana cand se rumenesc frumos.

Le servim calde alaturi de o garnitura de legume si neaparat o salata mare sau le putem prezenta pe masa de Revelion sau alta ocazie speciala.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Copanele cu bacon-0
Copanele cu bacon-1

COMENTARII (27)

Pushaa

Pushaa 1

15.12.2013, 10:28

Alina26

Alina26 1

21.12.2013, 11:40

vreau si eu!!!imi ploua in gura!!!

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:44

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!