getix

1

Bucataras
incepator

Oltenita

Bucataras din 26.10.2010

RETETE43
PRIETENI113
Retete / Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu rosii pe "pat" de cartofi

In Pui la 8 Mai 2013

Am spalat pulpele de pui apoi le-am taiat fasii. Am tocat usturoiul marunt. Am amestecat toate condimentele de mai sus cu uleiul apoi am imbracat puiul cu acest amestec. Punem puiul intr-o tigaie pe foc si lasam aproximativ 15-20 minute pana ce carnea este fiarta. Adaugam putina apa daca...

Pulpa de porc glazurata

In Mancaruri cu carne la 29 Ian 2012

Se spala carnea bine si se tamponeaza cu un servet . Se cresteaza  in adancime  pe lungime si pe latime, apoi  se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Intr-un castron se amesteca mierea,  mustarul si sucul de la cele  doua portocale .Se aseaza pulpa de carne in tava...

Pulpe de pui in sos

In Pui la 3 Iul 2011

Pulpele de pui se spala si se curata de piele . Intr-un bol se pregateste sosul din ingredientele de mai sus (se amesteca toate condimentele cu uleiul si vinul) apoi se rastoarna peste carne. Daca mai este nevoie de lichid se completeaza cu putina apa . Se introduc la cuptor. Se servesc...

Limba cu masline

In Porc la 2 Iul 2011

Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa  rece cu sare si foi de dafin,  cca 30 min. Dupa ce a fiert se scoate  din apa, se curata de pielite si grasimi si se feliaza. Se pune iar la fiert pt 10 min. Maslinele se dau si ele in fiert pt a se desara Se toaca ceapa marunt si...

Pui surpriza

In Pui la 2 Iul 2011

Se dezoseaza carnea de pui, se taie bucati  subtiri si se condimenteaza.  Se curata cartoful si se feliaza. Ciupercile se spala. Cascavalul se da pe razatoare. Intr-un vas de yena se aseaza puiul,apoi felii de branza si cascaval ras. Peste cascaval se pune un rand de cartofi, ou batut,...

Aripioare picante

In Mancaruri cu carne la 18 Dec 2010

Aripioarele se spala , se taie in trei bucati : se folosesc doar primele doua parti. Se pun la fiert in apa rece, in care se dizolva delikat (aproximativ 5-10 min. decand a inceput sa fiarba). Se scot si se lasa sa se scurga . Cat se racesc se pregateste amestecul prin care se vor tavali...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 07.12.2014

Prajitura cu mere de post

publicat la 23.10.2014

Cornuri de Bratislava

publicat la 21.10.2014

Crema de ,,ciocolata,, rapida

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]