Limba cu masline

de getix in Porc, 2 Iul 2011 | 2459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 limba de porc
  •  masline
  • bulion sau rosii
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa rece cu sare si foi de dafin, cca 30 min. Dupa ce a fiert se scoate din apa, se curata de pielite si grasimi si se feliaza. Se pune iar la fiert pt 10 min. Maslinele se dau si ele in fiert pt a se desara Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga rosiile (sau bulionul). Se stinge cu supa ( daca ai pregatita ) sau apa.Se adauga limba , maslinele si vinul si se lasa la foc mic pentru cateva minute . Se presara marar . Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

horia 1

06.07.2011, 22:19

un fel de mancare (delicatesa ptr. mine),pe care nu-l pot refuza niciodata.iti multumesc ptr. comentariu!

diaconta 1

06.07.2011, 22:23

vroiam sa zic ceva...da' mai bine tac

DIANA B 1

10.08.2011, 15:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet in sos vanatoresc