Varza cu carne de la garnita acrita cu corcodușe

de cristinutanicolita in Porc, 29 Iun 2015 | 867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 roșii
  • carne de la graniță
  • 15 corcodușe
  • marar
  • foi de dafin
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de la garnita acrita cu corcodușe:

Curățăm, spălăm și tocam legume, morcovul îl dam pe răzătoare.


Într-o cratiță punem bucățile de carne cu putina untură,adăugăm legumele ,le lasam pana se înmoaie puțin. Adăugăm și varza tocata, potrivim de sare, punem foile de dafin, corcodusele ,1 l de apa și amestecam. Acoperim cu un capac și lasam sa fiarbă 15-20 min (în funcție de cât vrem sa fie varza de fiarta).


Când este fiarta, oprim focul și adăugăm mărarul.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de la garnita acrita cu corcodușe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

29.06.2015, 21:53

bun bun

diaconta 1

29.06.2015, 21:55

Buna mancare

MotanLaOale 1

29.06.2015, 22:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza