Varza cu carne de la garnita acrita cu corcodușe

de cristinutanicolita in Porc, 29 Iun 2015 | 3446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 roșii
  • carne de la graniță
  • 15 corcodușe
  • marar
  • foi de dafin
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de la garnita acrita cu corcodușe:

Curățăm, spălăm și tocam legume, morcovul îl dam pe răzătoare. 

Într-o cratiță punem bucățile de carne cu putina untură,adăugăm legumele ,le lasam pana se înmoaie puțin. Adăugăm și varza tocata, potrivim de sare, punem foile de dafin, corcodusele ,1 l de apa și amestecam. Acoperim cu un capac și lasam sa fiarbă 15-20 min (în funcție de cât vrem sa fie varza de fiarta). 

Când este fiarta, oprim focul și adăugăm mărarul. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de la garnita acrita cu corcodușe" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza murata calita cu coaste de porc, reteta traditionala romaneasca