Pui surpriza

de getix in Pui, 2 Iul 2011 | 6370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui sau 4 pulpe
  • cascaval 200 gr
  • branza
  • bacon
  • 1 borcan ciuperci
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • sare, busuioc, tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui surpriza:

Se dezoseaza carnea de pui, se taie bucati  subtiri si se condimenteaza.  Se curata cartoful si se feliaza. Ciupercile se spala. Cascavalul se da pe razatoare. Intr-un vas de yena se aseaza puiul,apoi felii de branza si cascaval ras. Peste cascaval se pune un rand de cartofi, ou batut, ciupercile si apoi bacon. Deasupra se presara cascaval din belsug. Se baga la cuptor pt 30-45min (depinde  de cuptorul fiecaruia). Se serveste cu  muraturi sau salata. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui surpriza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gyros cu pui si sos tzatziki