Cartofi aurii cu cascaval la cuptor

de tiby in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2014 | 16935 vizualizari

 

O reteta simpla si delicioasa de cartofi aurii care cu siguranta va fi apreciata de toti cei care vor gusta din acest preparat...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi potriviti
  • cascaval
  • ulei de masline extravirgin
  • oregano
  • busuioc
  • boia de ardei dulce
  • chilli
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu cascaval la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie in sferturi sau in bucati mai mari decat pentru cartofii pai. Se pun intr-o oala cu apa si sare la fiert dar nu se lasa sa fiarba in totalitate ci doar sa fie fierti usor pentru ca ei se vor mai face si la cuptor. Se pun apoi intr-o strecuratoare pentru a se scurge bine de apa.


Intre timp, pregatim un bait din ulei de masline, oregano, busuioc, boia de ardei dulce, chilli, sare si piper.


Pregatim o tava in care punem hartie de copt cat sa treaca putin peste margini.


Punem cartofii scursi de apa in tava si turnam peste ei baitul de mai sus iar apoi se amesteca bine sa ajunga condimentele peste toti cartofii.


Se introduc la cuptorul preincalzit si se lasa timp de aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc frumos.


Inainte de a scoate cartofii, presaram peste ei cascaval si mai lasam tava 5 minute la cuptor pana se topeste frumos cascavalul.


Se servesc fierbinti.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

se poate adauga spre final usturoi feliute sau tocat marunt pentru un plus de aroma si savoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Micutza Luana 1

26.03.2014, 20:47

buni buni

Corinuta 1

26.03.2014, 22:33

Minunati cartofii! Bravo!

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise