iqphantom

1

Bucataras
incepator

Turda

Bucataras din 21.02.2012

RETETE10
PRIETENI34
Retete

Felii cu Rom

In Prajituri la 18 Apr 2013

Blat: Se  bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate pana spuma e teapana. Se adauga galbenbusurile si uleiul amestecand cu un tel. Se adauga faina amestecat cu praf de copt. Se coace intr-o tava tapetata cu hartie de copt cam 30 minute pe treapta minima a cuptorului cu gaz....

Mazurek – Un Pic Altfel

In Prajituri la 27 Mar 2013

Aluat: Toate ingredientele se amesteca pana la obtinerea unui aluat dens dar farimicios. ¾ din aluat se intinde cu mana in tava neunsa cat mai uniform posibil. Se ridica o margine ingusta. Restul de aluat se pune intr-o punga de nailon si se lasa in congelator. Umplutura:...

Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider

In Aperitive / Garnituri la 21 Mar 2013

Pregatire: Aluat: Faina , untul si sarea se framanta. Se adauga cate putina apa pana cand aluatul primeste consitenta si se desprinde de pe vas fara sa fie lipicios. Aluatul se intind in forma de tarta . Se inteapa cu furculita si se pune in frigider ( 15-20 minute) Umplutura:...

Scrisori de dragoste cu nuca

In Prajituri la 11 Mar 2013

Se separa ouale. Albusurile se pun in frigider. Din galbenusuri, unt si faina cat cuprinde (stiu ca suna ciudat dar nu am masurat niciodata cat cuprinde) se face un aluat ferm, nu vartos. Aluatul se imparte in 60 de “gloante” – bucatele rotunde de marimea chiftelutelor...

Cartofi cu Ficatei si Kaizer la Cuptor

In Pui la 8 Mar 2013

Pregatire: Cartofii se taie in doua transversal si se scobesc cu o lingurita. In cavitati se pune cate un ficatel . Cartofii umpluti si bucatile rezultate din scobire se pun intr-o tava unsa cu ulei sau unt . Se presara condimentul de pui . Fiecare cartof umplut cu ficatel se acopera cu o felie...

Tiramisu reţetă cu blat

In Torturi la 28 Feb 2013

Tiramisu reţetă cu blat Pregatire: Blat: Albusurile se bat spuma tare cu mixerul . In spuma rezultata se adauga galbenusurile ( unul cate unul), uleiul in fir subtire si faina amestecata cu praful de copt , pe rand cate o lingura amestecand de sus in jos. Blatul se pune...

Eclere cu Crema de Ciocolata

In Prajituri la 14 Feb 2013

Pregatire: Coji: Apa, uleiul si sarea se dau in clocot. Se adauga faina, toata odata, si se amesteca pana aluatul prinde consistenta si  se desprinde de pe peretii vasului. Se ia de pe foc si se lasa 5 minute sa se racoreasca. Se adauga ouale , unul cate unul amestecand bine dupa...

Tort cu piscoturi

In Torturi la 8 Feb 2013

Crema Nesquick : Se hidrateaza gelatina in 8 linguri de apa. Restul ingredientelor se amesteca cu mixerul la viteza mare pana rezulta o crema densa. ( 10 -20 min depinde de puterea mixerului) Gelatina se lichefiaza la microunde sau in bain-marie. Se racoreste si se adauga la crema. La...

Prajitura Scufita Rosie

In Prajituri la 2 Feb 2013

Blat Ouale intregi se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o compozitie spumoasa. Se adauga uleiul in fir subtire ca la maioneza, apoi faina amestecata cu praful de copt, cate o lingura, in timp ce amestecam usor. Rezulta o crema consistenta care se pune intr-o tava...

Cheesecake - New York Style

In Prajituri la 31 Ian 2013

Biscuitii macinati grosier sau zdrobiti se amesteca cu restul ingredientelor pentru blat. Se tapeteaza o forma de tort ( 30 cm) pe fund si laterale lasand o margine inalta. Forma se introduce in frigider. Se aprinde focul in cuptor ( treapta 1 cuptor cu gaz sau variantele adiancente acestei...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 18.04.2013

Felii cu Rom

publicat la 27.03.2013

Mazurek – Un Pic Altfel

publicat la 21.03.2013

Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]