Cartofi cu Ficatei si Kaizer la Cuptor

de iqphantom in Pui, 8 Mar 2013 | 2470 vizualizari

 

Un fel principal in care carnea si garnitura se imbratiseaza dragastos si rezulta o masa delicioasa, fara fite , deloc savanta dar extrem de hranitoare.
...ca sa nu mai spun ca e companionul perfect pentru o ciorbita de salata sau dece nu...un pahar de bere :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • Cartofi curatati de coaja
  • Ficatei de pui ( numar dublu fata de cartofi)
  • Kaizer felii ( atatea felii cati ficatei ai)
  • Condiment pentru carne de pui
  • Ulei de masline sau unt pentru uns tava
  • 100 ml apa
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu Ficatei si Kaizer la Cuptor:

Pregatire: Cartofii se taie in doua transversal si se scobesc cu o lingurita. In cavitati se pune cate un ficatel . Cartofii umpluti si bucatile rezultate din scobire se pun intr-o tava unsa cu ulei sau unt . Se presara condimentul de pui . Fiecare cartof umplut cu ficatel se acopera cu o felie de kaizer. Se toarna apa . Tava acoperita cu folie de aluminiu se introduce in cuptor. Se coace 30 minute pe treapta 1 a cuptorului cu gaz ( sau pana este gata ficatul). Se servesc fierbinti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu Ficatei si Kaizer la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

13.03.2013, 22:30

bun

Bya Ralu 1

13.03.2013, 22:30

ce inseamna xoxo???)))

iqphantom 1

15.03.2013, 08:41

x = hugs, o= kisses ( in US slang pupici si imbratisari )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui glazurate