Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider

de iqphantom in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2013 | 2632 vizualizari

 

Cum eu personal sunt fana cascavalului Sofia de la Delaco , sunt bineinteles si pasionata de ideea unei tarte perfecte , hranitoare si aspectoase la care sa il folosesc.
Deci iata si o reteta de quiche , rapida si extreme de gustoasa facuta : eins , zwei, drei…cum imi place mie sa descriu retele care se fac iute si sunt bine de tinut minte.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de tarta:
  • 400 gr faina
  • 200 gr unt sau margarina cu 60% grasime
  • Un praf de sare
  • Apa foarte rece ( aprox. 100ml)
  • Umplutura:
  • 200 gr sunca slaba ( in cazul de fata sunca de Praga)
  • 200 gr kaizer ( sau sunculita taraneasca)
  • 1 ceapa alba ( mare)
  • 1 lg ulei de masline
  • 3 oua
  • 200 ml frisca neindulcita (Lidl)
  • 200 gr cascaval ras( Sofia de la Delaco)
  • Sare
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider:

Pregatire:


Aluat:


Faina , untul si sarea se framanta. Se adauga cate putina apa pana cand aluatul primeste consitenta si se desprinde de pe vas fara sa fie lipicios.


Aluatul se intind in forma de tarta . Se inteapa cu furculita si se pune in frigider ( 15-20 minute)


Umplutura:


Se toaca marunt sunca si kaizerul. Se toaca ceapa.


Intr-o tigaie se pune uleiul si ceapa. Se caleste pana devine aurie. Se adauga carnea si se mai prajeste cateva minute. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.


Ouale se bat cu sare, si piper. Se adauga frisca lichida.


Se scoate tava cu aluatul din frigider. Se distribuie uniform compozitia de carne si ceapa.


Se toarna amestecul de oua si frisca si se presara branza rasa.


Se coace 25-30 min in cuptorul cu gaz treapta 1…sau pana devine aurie.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

merisor 1

21.03.2013, 19:28

Bya Ralu 1

21.03.2013, 22:12

bun

Rocsi 1

21.03.2013, 22:30

Arata bune si e bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor