Merisor

9

Bucataras
Suprem

Pitesti

Bucataras din 09.07.2012

RETETE1005
PRIETENI398
Retete / Retete Delikat

Ardei umpluti, in sos de rosii cu amestec de ierburi italiene

In Retete Delikat la 2 Iul 2018

Mai intai pregatim compozitia pentru umplut ardeii. Tocam ceapa si o calim in putin ulei pana devine translucida, apoi adaugam morcovul dat pe razatoare. Amestecam bine cele doua ingrediente, iar cand morcovul este patruns, adaugam carnea tocata si o amestecam intens cu ingredientele de pe...

Zacusca de vara cu multe legume si ierburi aromate

In Retete Delikat la 2 Iul 2018

Mai întâi coacem ardeii și vinetele. Eu am avut ardei la congelator, deci i-am folosit direct înghețați. Apoi curățăm legumele coapte și le lăsăm la scurs.  Curățăm dovleceii de coajă și semințe și îi dăm pe răzătoare. Punem un vas cu apă...

Chiftele din carne de porc

In Retete Delikat la 25 Iun 2018

Trecem prin mașina de tocat carnea, ceapa și usturoiul. Morcovul și cartofii îi dăm pe răzătoare și îi scurgem de sucul pe care îl lasă. Pătrunjelul verde îl tocăm mărunt. Amestecăm într-un vas toate aceste ingrediente și adăugăm delikatul,...

Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii

In Retete Delikat la 10 Iun 2018

Pentru friptura de porc, portionam carnea, o asezam in tava si presaram condimentele peste ea. O amestecam bine cu condimentela sa se pudreze uniform, apoi acoperim tava si o dam 30 de minute la rece. Dupa acest interval, picuram ulei peste carne, o amestecam din nou sa se unga uniform si o...

Ciorba de perisoare cu amestec de ierburi uscate

In Retete Delikat la 6 Iun 2018

Mai intai curatam spalam si tocam legumele cuburi. Punem apa la fiert, cu putina sare si adaugam ceapa si morcovii, cand apa atinge punctul de fierbere Lasam legumele sa fiarba pana se patrund si pregatim perisoarele, intre timp. Tocam carnea si ceapa si le amestecam. Clatim orezul si...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 15.05.2020

Desert mini tarte cu cirese

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]