publicat la 09.07.2021
publicat la 09.07.2020
publicat la 15.05.2020
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Ardei umpluti, in sos de rosii cu amestec de ierburi italiene
Mai intai pregatim compozitia pentru umplut ardeii. Tocam ceapa si o calim in putin ulei pana devine translucida, apoi adaugam morcovul dat pe razatoare. Amestecam bine cele doua ingrediente, iar cand morcovul este patruns, adaugam carnea tocata si o amestecam intens cu ingredientele de pe...
Zacusca de vara cu multe legume si ierburi aromate
Mai întâi coacem ardeii și vinetele. Eu am avut ardei la congelator, deci i-am folosit direct înghețați. Apoi curățăm legumele coapte și le lăsăm la scurs. Curățăm dovleceii de coajă și semințe și îi dăm pe răzătoare. Punem un vas cu apă...
Chiftele din carne de porc
Trecem prin mașina de tocat carnea, ceapa și usturoiul. Morcovul și cartofii îi dăm pe răzătoare și îi scurgem de sucul pe care îl lasă. Pătrunjelul verde îl tocăm mărunt. Amestecăm într-un vas toate aceste ingrediente și adăugăm delikatul,...
Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii
Pentru friptura de porc, portionam carnea, o asezam in tava si presaram condimentele peste ea. O amestecam bine cu condimentela sa se pudreze uniform, apoi acoperim tava si o dam 30 de minute la rece. Dupa acest interval, picuram ulei peste carne, o amestecam din nou sa se unga uniform si o...
Ciorba de perisoare cu amestec de ierburi uscate
Mai intai curatam spalam si tocam legumele cuburi. Punem apa la fiert, cu putina sare si adaugam ceapa si morcovii, cand apa atinge punctul de fierbere Lasam legumele sa fiarba pana se patrund si pregatim perisoarele, intre timp. Tocam carnea si ceapa si le amestecam. Clatim orezul si...