mirela0911

8

Bucataras
Minunat

Tg-Mures

Bucataras din 09.12.2010

RETETE1034
PRIETENI402
Retete / Peste

Pastrav in crusta de malai

In Pastrav la 3 Ian 2021

Se curata pestii de solzi, se eviscereaza (asta daca nu sunt deja) si se taie capul.  Se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Eventual se sterg cu prosoape de hartie absorbante pentru a elimina surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin direct din rasnita. Se lasa...

File de dorada in sos de portocale si rozmarin, cu legume

In Peste la 13 Dec 2020

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga de apa, eventual se sterg cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, rasnite proaspat. Se curata cartofii, se spala, se taie in cubulete mici si se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o cratita se pune apa la fiert...

File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt

In Crap / Caras la 4 Feb 2020

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga bine de apa, eventual se sterg cu prosoape absorbante de surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tigaie unde se pune uleiul de masline la incins. Se intorc bucatile de peste pe ambele parti si se lasa pana se...

Pasta de ton cu castraveti murati

In Peste la 27 Ian 2019

Mai intai se pune pestele ton maruntit intr-o sita sa se scurga bine de ulei, eventual chiar presat cu dosul unei linguri pentru a se scurge mai bine. Castravetii murati se taie in cubulete mici si se storc de zeama. Intr-un bol se pune pestele scurs, se adauga maioneza si crema de branza....

Salata de icre de crap

In Crap / Caras la 18 Dec 2017

Mai intai se fierbe grisul in cele 4 lg cu apa. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine. Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor, apoi se adauga putin cate putin din grisul racit pana se termina, se toarna uleiul in fir ca la...

Pastrav cu miez de nuci

In Pastrav la 6 Ian 2012

Se curata pastravul, se clateste sub un jet de apa rece si se usuca cu hartie absorbanta. Se condimenteaza cu sare si piper, se dau prin faina si se scutura usor, tinandu-l de coada pentru a elimina excesul de faina. Intr-o tigaie, se pune untul la topit si se pun pastravii la prajit. La...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
CONCURS CULINAR - BUCATARASUL LUNII

Postari recente

publicat la 09.05.2021

Desert prajitura ciocolatoasa

publicat la 09.05.2021

Desert Iepurasi dulci

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro