mirela0911

8

Bucataras
Minunat

Tg-Mures

Bucataras din 09.12.2010

RETETE929
PRIETENI401
Retete / Mancaruri de legume

Placinta cu spanac

In Mancaruri de legume la 5 Mar 2020

Se lasa aluatul la temperatura camerei pentru a se dezgheta.   Spanacul se pune intr-o strecuratoare pentru a se scurge bine de apa.   Ceapa si usturoiul se curata. Ceapa se taie marunt iar usturoiul se piseaza.   Intr-o cratita se pune uleiul apoi se adauga ceapa. Se...

Imam Bayildi - Rondele de vinete cu legume

In Mancaruri de legume la 19 Aug 2018

Eu am folosit o bucata de vanata pentru rondele, una am taiat-o in doua. Se spala vinetele apoi se curata de coaja dar nu de tot, se taie in dungi. Una din ele se taie rondele cu grosimea de 0.5 cm. Cealalta se taie in doua pe lungime si se scobeste miezul cu ajutorul unei linguri. Miezul se...

Rulouri de vinete umplute cu ricotta

In Mancaruri de legume la 13 Aug 2017

Se spala vanata, se sterge cu un prosop si i se taie capatul cu codita. Se taie apoi pe lungime 8 felii de 3-4 mm grosime. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt si se asaza feliile de vinete. Se presara sare si piper apoi verdeturile de provence. Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de...

Ciuperci umplute, la cuptor

In Mancaruri de legume la 8 Aug 2017

Ciupercile se curata, se spala rapid sub un jet de apa rece, apoi se pun la scurs. Ceapa se curata si se taie marunt. Slanina (cata doriti) se taie bucatele mici sau mai mari (dupa preferinte) si se pune peste ceapa. La fel se taie ardeiul si maslinele, marunt, apoi se amesteca toate la un...

Fasole pastai scazuta cu carnati

In Mancaruri de legume la 6 Iul 2017

Fasolea se spala si se rupe in bucati mai mici. Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ardeiul se spala si se taie cubulete. Rosiile se oparesc timp de cateva secunde, apoi se curata de piele si se taie cubulete. Intr-o cratita,...

Mancare de legume de vara

In Mancaruri de legume la 7 Aug 2016

Fasolea verde se curata la capete, se rupe bucatele mai mici si se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand s-a fiert, se scurge de apa si se lasa deoparte.  Ciupercile se curata, se spala si se  taie felii .  Intr-o  cratita  se pune uleiul sa se incinga apoi se...

Legume la tigaie

In Mancaruri de legume la 15 Aug 2014

Se spala ciupercile si se taie felii. Dovleacul se curata de coaja si se taie cubulete. La fel si vânăta (la recomandarea lui Boss) se curata de coaja si se taie cubulete. Eu am lasat cateva cubulete si cu coaja. Ardeiul capia se spala si taie la fel in cubulete. Intr-o tigaie se pune...

Mazare cu sunca la cuptor

In Mancaruri de legume la 7 Iul 2011

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade. Intr-un bol mai larg se bat ouale, laptele si smantana pana la omogenizare. Se adauga mazarea (daca este proaspata se fierbe 10 minute separat, se scurge de apa), se amesteca, se pune sunca taiata bucati si branza, dupa care se amesteca usor. Se pune...

Tocanita de ciuperci champignon

In Mancaruri de legume la 4 Iul 2011

Se curata si se spala ciupercile. Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune la calit in ulei si pasta de ardei. Dupa ce s-a inmuiat putin ceapa, se adauga ciupercile taiate feliute. Se lasa 5 minute sa se inabuseasca, dupa care se adauga apa in functie de cat sos doriti. Cand au fiert...

Iahnie de fasole boabe in pârgă

In Mancaruri de legume la 7 Feb 2011

Se curata ceapa, se taie marunt si se pune la calit in ulei. Morcovul se curata si se da pe razatoarea mica. Se pune peste ceapa si se mai lasa putin la calit. Se pune apa in jur de 2-3 litri si se lasa sa fiarba. Eu am avut fasolea la congelator nefiarta. Am spalat-o si dupa ce a inceput sa...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro