Prajitura zi si noapte - de post

de Julie in Mancaruri de post, 10 Dec 2011 | 43264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa minerala,
  • 200 g zahar,
  • 150 ml ulei,
  • esenta de vanilie,
  • 2 lingurite praf de copt, 
  • 350 g faina,
  • 2 linguri cacao,
  • nuci.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura zi si noapte - de post:

Se dizolva zaharul in apa, se adauga uleiul, esenta, iar la final, faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine pana cand se obtine un aluat uniform. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna jumatate din compozitie. Restul se amesteca cu cacao si se toarna peste aluatul alb.

Deasupra se presara nuci taiate mic.

Prajitura se coace in cuptorul deja incins, timp de 25-30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura zi si noapte - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

getix 1

30.12.2012, 15:08

am incercat-o si eu si a iesit super buna.... nici nu zici ca este de post !

mihaela16 1

12.04.2013, 14:12

Cam ce dimensiuni are tava?

floryska79 1

01.12.2013, 18:22

ffff buna,eu in loc de nuca am facut glazura de cacao si am pus nuca de cocos,e excelenta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu Nutella