Prajitura zi si noapte - de post

de Julie in Mancaruri de post, 10 Dec 2011 | 39589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa minerala,
  • 200 g zahar,
  • 150 ml ulei,
  • esenta de vanilie,
  • 2 lingurite praf de copt, 
  • 350 g faina,
  • 2 linguri cacao,
  • nuci.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura zi si noapte - de post:

Se dizolva zaharul in apa, se adauga uleiul, esenta, iar la final, faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine pana cand se obtine un aluat uniform. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna jumatate din compozitie. Restul se amesteca cu cacao si se toarna peste aluatul alb.
Deasupra se presara nuci taiate mic.
Prajitura se coace in cuptorul deja incins, timp de 25-30 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura zi si noapte - de post-0
Prajitura zi si noapte - de post-1
Prajitura zi si noapte - de post-2
Prajitura zi si noapte - de post-3
Prajitura zi si noapte - de post-4
Prajitura zi si noapte - de post-5

COMENTARII (20)

getix

getix 1

30.12.2012, 15:08

am incercat-o si eu si a iesit super buna.... nici nu zici ca este de post !

mihaela16

mihaela16 1

12.04.2013, 14:12

Cam ce dimensiuni are tava?

floryska79

floryska79 1

01.12.2013, 18:22

ffff buna,eu in loc de nuca am facut glazura de cacao si am pus nuca de cocos,e excelenta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!