Prajitura cu Nutella

de rodicamaria in Prajituri, 17 Feb 2013 | 2543 vizualizari

 

Nu am stiut cum sa o denumesc.Este dupa o reteta italiana : Ciambella sbriciolata con Nutella.

 

INGREDIENTE

  • 80 g unt
  • 330 g faina
  • 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 ou
  • 2 linguri apa
  • 300 g Nutella(sau Finetti sau ce vreti voi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu Nutella:

Se amesteca toate ingredientele,in afara de Nutella si se obtine un aluat sfaramicios.


Se unge tava Dry Cooker cu putin unt si pune 1/2 din aluat,sfaramitat.


Cutia cu Nutella se introduce intr-un vas cu apa fierbinte,ca sa devina mai fluida si apoi se toarna peste aluatul din tava.


Deasupra se imprastie restul de aluat.


Se da la cuptorul incalzit in prealabil,pt. 35-40 min.


Se lasa la racit , se pudreaza cu zahar si apoi se portioneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

rodicamaria 1

17.02.2013, 12:02

Da foate buna ! Parca am pus prea multa crema,dar merge.Mancam portii mici !

Zamfira 1

17.02.2013, 19:16

MotanLaOale 1

17.02.2013, 19:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura zi si noapte - de post