Legume la tigaie

de mirela0911 in Mancaruri de legume, 15 Aug 2014 | 1709 vizualizari

 

O idee dupa pranzul lui Boss! Mersi! Foarte bune au fost, le-am repetat, am marit cantitatile de legume! :)))

 

INGREDIENTE

  • 3 ciuperci proaspete champignon
  • un dovlecel mic
  • o vânăta
  • 1/2 ardei capia
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • cateva linguri de iaurt gras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Se spala ciupercile si se taie felii. Dovleacul se curata de coaja si se taie cubulete. La fel si vânăta (la recomandarea lui Boss) se curata de coaja si se taie cubulete. Eu am lasat cateva cubulete si cu coaja. Ardeiul capia se spala si taie la fel in cubulete.


Intr-o tigaie se pune uleiul de masline la incins apoi se pun ciupercile. Se lasa cateva minutele sa se inmoaie cu putina sare, apoi se adauga pe rand cubuletele de vinete, ardei si dovleac. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa pe foc pana se inmoaie legumele. Eu am gustat din fiecare si cand am simtit ca e pe gustul meu le-am luat de pe foc, am pus usturoiul pisat si le-am acoperit putin.


Am asezat legumele in farfurie iar deasupra am pus iaurt.


O minunatie! Pofta buna sa aveti!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

16.08.2014, 22:05

mihaelar63 1

10.10.2014, 14:52

Deci merge si la dieta foarte bine

mirela0911 1

10.10.2014, 15:05

Merge foarte bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai