Conopida cu smantana la cuptor

de miremirc in Mancaruri de legume, 16 Sep 2011 | 21297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida (1,5 kg)
  • 400 ml smantana
  • 2 oua
  • sare
  • 3 lg unt
  • 4 lg pesmet
  • piper (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu smantana la cuptor:

Spalam conopida, apoi o desfacem buchetele si o punem in oala cu apa clocotita ; adaugam sare si o lasam sa fiarba (atentie sa nu se zdrobeasca).Dupa ce a fiert, o strecuram de apa

Luam o cratita sau un vas de yena, o tava etc si o ungem cu 2 lg de unt; presaram 2 lg pesmet si asezam buchetelele de conopida fiarta. Deasupra turnam amestecul de oua batute cu smantana si sare, si lingura de unt ramasa deasupra, apoi presaram cele 2 lg pesmet ramase si dam la cuptor tava

Servim cu smantana deasupra si putin piper in cazul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti cu smantana