Ratatouille cu tofu si gremoulata

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 19 Iun 2016 | 409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • ulei de masline
  • sare celtica cu ierburi
  • piper
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 4 rosii
  • 200 grame tofu cu rosii uscate la soare si ierburi provencale sau 200 grame tofu si 10 grame ierburi provencale
  • Pentru gremoulata:
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 lamaie
  • 1 catel de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille cu tofu si gremoulata:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.


Se taie vinetele cuburi, se stropesc cu 3 linguri ulei de masline, sare si piper. Se aseaza intr-un singur strat, intr-o tava potrivita pentru cuptor si se coc 10 minute.


Intre timp se taie dovlecelul longitudinal in 2, apoi in felii, se taie ardeiul fasii, ceapa in 8, iar rosiile in 6 si se amesteca cu 3 linguri de ulei, sare si piper si daca se folosesc ierburi provencale, se adauga si acestea.


Se adauga in tava cu vinete, se amesteca si se coc 20 de minute.


Intre timp, se taie tofu cuburi si se soteaza in putin ulei de cocos sau de masline cateva minute, pana devine crocant. Se pastreaza cald.


Se toaca patrunjelul si se amesteca cu usturoiul tocat si coaja de lamaie.


Se serveste ratatouille cu tofu si gremoulata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille cu tofu si gremoulata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

19.06.2016, 15:18

noiinbucatarie 1

19.06.2016, 15:43

AndrutzaP 1

20.06.2016, 10:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Flori de dovlecel pane