Mancare de linte cu sos de smantana

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 30 Ian 2016 | 1475 vizualizari

 

A iesit atat de buna, nici nu va dau :)))

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de smantana
  • unt
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/peperoncino
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte cu sos de smantana:

Lintea se tine 1 ora in apa rece.


Se pune la fiert cam 40 minute sau cat scrie pe punga respectiva, se gusta pentru a vedea daca este fiarta, se scurge de apa si se da deoparte.


Intr-o tigaie punem morcovul dat pe razatoarea mare, ceapa solzisori, usturoiul strivit, unt si ulei de masline.


Lasam sa se caleasca legumele,punem apa cat sa acopere si lasam la foc mic sa fiarba.


Cand a scazut zeama,punem lintea scursa, condimentele si mai completam cu apa pana cand legumele sunt fierte bine.


Punem smantana subtiaza cu putina apa, lasam pana scade putin zeama.


Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

01.02.2016, 12:53

fara carne mihaela )

roxana_simona 1

08.02.2016, 16:27

Bya Ralu 1

25.10.2016, 16:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel cu iaurt natural