Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai

de Satisfyyourcravings in Porc, 4 Mai 2017 | 1646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura suc de lime (1 lime)
  • 1 lingura sos de chili
  • 75 ml sos Oyster
  • 1 lingurita sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • 400 grame filet de porc, taiat fasii (sau proteina vegetala)
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 ceapa rosie, tocata in cuburi mari
  • 140 grame fasole verde, taiata in jumatati
  • orez sau taitei pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai:

Intr-un castron mic, se amesteca sucul de lime cu sosul de chili, sosul Oyster si jumatate din sosul de soia.


Se incalzeste o tigaie/wok cu 1 lingura de ulei, la foc mare. Se presara sare si piper peste bucatile de porc/proteina vegetala si restul de sos de soia. Se prajesc in tigaie cateva minute, apoi se transfera pe o farfurie.


Se adauga in tigaie, restul de ulei si se prajeste rapid usturoiul, ceapa si fasolea verde, 2 minute. Se adauga carnea inapoi in tigaie, impreuna cu mixul de sosuri obtinut anterior si se prajesc toate inca 3 minute, pana cand sosul s-a ingrosat.


Se serveste cu orez sau taitei.

 

TIPS-URI

1

In prima imagine cu carne de porc, in a doua cu proteina vegetala

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

18.05.2017, 06:29

Interesant!

AdrianaStroe 1

18.05.2017, 12:55

sosul oyster e, de fapt, sos de scoici.

kytz 1

30.05.2017, 06:11

daaaaa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc umpluta