Costite rumenite cu cartofi noi

de Sidy in Porc, 11 Mai 2013 | 1430 vizualizari

 

Oare cine poate rezista in fata unor costite bine rumenite ce emana un miros imbatator ?
Veti spune ca sunt grase si ca au colesterol. Da , aveti dreptate, dar parca iti vine asa cateodata sa mai....calci stramb si sa le gusti....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 linguri untura
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite rumenite cu cartofi noi:

Taiem costitele in bucati cat mai potrivite, le asezonam si apoi le rumenim frumos pe toate partile cam 5 minute in untura topita intr-o cratita.


Curatam cartofii noi de pielita de deasupra, apoi ii dam intr-un clocot timp de 10 minute.Scurgem apa de pe ei.


Cuptorul a fost incalzit in prealabil la 200 de grade C.


Pe o tava de aragaz, punem hartie de copt si asezam pe ea bucatile de coaste si cartofii noi fierti pe jumatate, pe care ii presaram cu putina boia.


Dam tava la cuptor pentru 45-50 de minute, pina cand sunt toate rumenite frumos si va vine sa va bagati degetele direct in tava, de la aroma emanata....


Din cand in cand ,stropim costitele cu vin alb.


La servire , peste cartofi si costite presaram marar verde tocat marunt.


Pofta mare sa aveti !

 

TIPS-URI

1

Servim costitele cu cartofii rumeniti, alaturi de o salata verde....o nebunie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite rumenite cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

14.08.2013, 01:38

Nici nu m-as uita la ele , nu
As concasa cu ochii inchisi

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:21

foarte bune

noiinbucatarie 1

21.08.2016, 19:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos tomat