Costite rumenite cu cartofi noi

de Sidy in Porc, 11 Mai 2013 | 3446 vizualizari

 

Oare cine poate rezista in fata unor costite bine rumenite ce emana un miros imbatator ?
Veti spune ca sunt grase si ca au colesterol. Da , aveti dreptate, dar parca iti vine asa cateodata sa mai....calci stramb si sa le gusti....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 linguri untura
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite rumenite cu cartofi noi:

Taiem costitele in bucati cat mai potrivite, le asezonam si apoi le rumenim frumos pe toate partile cam 5 minute in untura topita intr-o cratita.

Curatam cartofii noi de pielita de deasupra, apoi ii dam intr-un clocot timp de 10 minute.Scurgem apa de pe ei.

Cuptorul a fost incalzit in prealabil la 200 de grade C.

Pe o tava de aragaz, punem hartie de copt si asezam pe ea bucatile de coaste si cartofii noi fierti pe jumatate, pe care ii presaram cu putina boia.

Dam tava la cuptor pentru 45-50 de minute, pina cand sunt toate rumenite frumos si va vine sa va bagati degetele direct in tava, de la aroma emanata....

Din cand in cand ,stropim costitele cu vin alb.

La servire , peste cartofi si costite presaram marar verde tocat marunt.

Pofta mare sa aveti !

TIPS-URI

1

Servim costitele cu cartofii rumeniti, alaturi de o salata verde....o nebunie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite rumenite cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

14.08.2013, 01:38

Nici nu m-as uita la ele , nu
As concasa cu ochii inchisi

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:21

foarte bune

Rahela Velicu 1

21.08.2016, 19:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu carnati afumati