Costite rumenite cu cartofi noi

de Sidy in Porc, 11 Mai 2013 | 1813 vizualizari

 

Oare cine poate rezista in fata unor costite bine rumenite ce emana un miros imbatator ?
Veti spune ca sunt grase si ca au colesterol. Da , aveti dreptate, dar parca iti vine asa cateodata sa mai....calci stramb si sa le gusti....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 linguri untura
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite rumenite cu cartofi noi:

Taiem costitele in bucati cat mai potrivite, le asezonam si apoi le rumenim frumos pe toate partile cam 5 minute in untura topita intr-o cratita.


Curatam cartofii noi de pielita de deasupra, apoi ii dam intr-un clocot timp de 10 minute.Scurgem apa de pe ei.


Cuptorul a fost incalzit in prealabil la 200 de grade C.


Pe o tava de aragaz, punem hartie de copt si asezam pe ea bucatile de coaste si cartofii noi fierti pe jumatate, pe care ii presaram cu putina boia.


Dam tava la cuptor pentru 45-50 de minute, pina cand sunt toate rumenite frumos si va vine sa va bagati degetele direct in tava, de la aroma emanata....


Din cand in cand ,stropim costitele cu vin alb.


La servire , peste cartofi si costite presaram marar verde tocat marunt.


Pofta mare sa aveti !

 

TIPS-URI

1

Servim costitele cu cartofii rumeniti, alaturi de o salata verde....o nebunie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite rumenite cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

14.08.2013, 01:38

Nici nu m-as uita la ele , nu
As concasa cu ochii inchisi

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:21

foarte bune

Rahela Velicu 1

21.08.2016, 19:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Guias Ardelenesc