Mazare cu sunca la cuptor

de mirela0911 in Mancaruri de legume, 7 Iul 2011 | 1554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 ceasca de lapte
  • 1/2 ceasca smantana
  • 300g mazare
  • 250 g sunca afumata
  • 1/2 ceasca branza de oi 
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu sunca la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade.


Intr-un bol mai larg se bat ouale, laptele si smantana pana la omogenizare. Se adauga mazarea (daca este proaspata se fierbe 10 minute separat, se scurge de apa), se amesteca, se pune sunca taiata bucati si branza, dupa care se amesteca usor.


Se pune intr-un vas termorezistent, se acopera cu folie (eu am pus intr-un vas de yena cu capac) si se da la cuptor pt aproximativ o ora sau pana se rumeneste putin. Se ia capacul (folia), se rade cascavalul deasupra si se mai da pt 5-10 minute la cuptor neacoperit pana se topeste cascavalul si se aureste deasupra.


Se serveste imediat alaturi de rosii, ardei, ce doriti. Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi broccoli in loc de mazare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

08.07.2011, 23:42

mihaela e tare buna

marcela1979 1

09.07.2011, 00:02

vreau si eu o bucatica daca mai ai

Cris2711 1

14.07.2011, 11:55

senzational

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastai prajite