Salata de icre de crap

de mirela0911 in Crap / Caras, 18 Dec 2017 | 17589 vizualizari

 

Multumesc Buni pentru reteta! :-*
Copiii mei s-au indragostit de salata de icre ce ati adus-o la Sighisoara si mi-au pomenit-o de nu stiu cate ori, asa ca am trecut la fapte!

 

INGREDIENTE

  • 50 g icre de crap
  • 2 lg rase de gris
  • 4 lg apa
  • 1 ceapa alba mica
  • ulei
  • zeama de lamaie dupa gust
  • apa minerala rece
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Mai intai se fierbe grisul in cele 4 lg cu apa. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine.

Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor, apoi se adauga putin cate putin din grisul racit pana se termina, se toarna uleiul in fir ca la maioneza si se mixeaza la viteza mica. Cantitatea de ulei difera in functie de cata salata vrem sa obținem. Pe parcurs icrele se vor ingrosa si atunci se adauga cca. 2 lg apa minerala si se continua mixarea.

La final se taie ceapa marunt, se adauga zeama de lamaie dupa gust si se amesteca bine. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu trebuie sare pentru ca icrele sunt deja sarate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume