Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă.
Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare, piper și oregano. Apoi se adaugă la ceapa călită și se lasă la gătit la foc mic cca. 5...
Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă.
Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins...
Năutul se lasă la umflat în apă rece, preferabil de seară până dimineața. Apoi se scurge și se pune la fiert, după preferința fiecăruia, în oala minune, MultiCooker, CrockPot sau în cazul meu în minunatul vas Zepter. După ce s-a fiert, năutul se...
Carnea se curăță, se taie cubulete si se amestecă cu făina, apoi se pune la prăjit, cca. 5 minute la foc iute cât să prindă o crustă.
Ceapa curățată, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin ulei și apa.
Între timp se curăță...
Ceapa și ardeiul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pun la călit într-o oală cu ulei de măsline și puțină apă, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. După cele 10 de minute se adaugă legumele de vară, se mai completează cu apă, se asezonează cu amestecul de ierburi și...
Ceapa și ardeii curățați, se feliază și se pun la călit în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mic. Eu l-am pus la treabă pe Alin, CrockPot-ul din dotare :D.
După cele 10 minute, se adaugă fleica tăiată bucăți potrivite, se asezonează de sare, piper și...
Ardeii și ciupercile se curăță, se toacă grosier, apoi se pun în vasul teflonat de la multicooker-ul Phillips ;) la călit cu uleiul de rapiță, cca. 10 minute la programul Fry. Apoi se adaugă mirodeniile, cimbrișorul, boiaua de ardei, orezul și apa, cca. 900 ml, se setează la...
Cartofii noi se curăță cu un burete din sârmă de coajă, apoi se spală și se feliază după preferință.
Se aează într-o tavă termorezistentă, se asezonează cu condimentele speciale pentru cartofi de la Delikat, se presară rozmarin și se stropesc cu uleiul de rapiță,...
Ceapa și ardeiul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pune la călit într-o oală cu ulei vegetal și puțină apă, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit.
Apoi se adaugă carnea de pui mărunțită, se completează cu apă, se asezonează de sare și piper și se lasă la fiert...
Aripile de curcan se asezonează cu amestecul de ierburi, se stropesc cu uleiul de măsline și se așază în vasul CrockPot-ului, sau într-un vas termorezistent, peste legumele feliate (ceapa, apio și ardeiul). Apoi se completezaă cu apă, cât să le acopere și se...
Tort Paccheri cu carne
Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă. Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare, piper și oregano. Apoi se adaugă la ceapa călită și se lasă la gătit la foc mic cca. 5...
Pulpa de miel cu verdeturi
Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă. Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins...
Naut crocant, aromatizat cu ierburi
Năutul se lasă la umflat în apă rece, preferabil de seară până dimineața. Apoi se scurge și se pune la fiert, după preferința fiecăruia, în oala minune, MultiCooker, CrockPot sau în cazul meu în minunatul vas Zepter. După ce s-a fiert, năutul se...
Mancare din carne de vita cu cartofi si ierburi de gradina
Carnea se curăță, se taie cubulete si se amestecă cu făina, apoi se pune la prăjit, cca. 5 minute la foc iute cât să prindă o crustă. Ceapa curățată, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin ulei și apa. Între timp se curăță...
Supa cu legume de vara si rosii
Ceapa și ardeiul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pun la călit într-o oală cu ulei de măsline și puțină apă, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. După cele 10 de minute se adaugă legumele de vară, se mai completează cu apă, se asezonează cu amestecul de ierburi și...
Tocanita din carne de porc
Ceapa și ardeii curățați, se feliază și se pun la călit în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mic. Eu l-am pus la treabă pe Alin, CrockPot-ul din dotare :D. După cele 10 minute, se adaugă fleica tăiată bucăți potrivite, se asezonează de sare, piper și...
Orez rosu cu ciuperci shimeji
Ardeii și ciupercile se curăță, se toacă grosier, apoi se pun în vasul teflonat de la multicooker-ul Phillips ;) la călit cu uleiul de rapiță, cca. 10 minute la programul Fry. Apoi se adaugă mirodeniile, cimbrișorul, boiaua de ardei, orezul și apa, cca. 900 ml, se setează la...
Cartofi cu rozmarin si usturoi
Cartofii noi se curăță cu un burete din sârmă de coajă, apoi se spală și se feliază după preferință. Se aează într-o tavă termorezistentă, se asezonează cu condimentele speciale pentru cartofi de la Delikat, se presară rozmarin și se stropesc cu uleiul de rapiță,...
Ciorba dulce de pui cu legume de vara
Ceapa și ardeiul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pune la călit într-o oală cu ulei vegetal și puțină apă, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Apoi se adaugă carnea de pui mărunțită, se completează cu apă, se asezonează de sare și piper și se lasă la fiert...
Aripi de curcan cu verdeturi, gatite lent
Aripile de curcan se asezonează cu amestecul de ierburi, se stropesc cu uleiul de măsline și se așază în vasul CrockPot-ului, sau într-un vas termorezistent, peste legumele feliate (ceapa, apio și ardeiul). Apoi se completezaă cu apă, cât să le acopere și se...