Dulceata de gogonuci

de mimmi in Dulceata / Gem, 1 Sep 2011 | 4858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogonele (cherry)
  • 800 g zahar
  • sucul de la 1 lamaie
  • 25 ml esenta vanilie
  • 200 g nuci prajite in tigaie la foc mic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de gogonuci:

Spalam foarte bine gogonelele si le punem intr-o oala. Adaugam zaharul,sucul de lamaie si apa cat sa le acopere. Se pune la fiert si dupa ce a scazut putin lichidul se adauga esenta si nucile. Se mai lasa sa fiarba pana se leaga siropul cca 50 de minute.

Se toarna fierbinte in borcane sterilizate,dupa care se intorc borcanele cu capul in jos pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de gogonuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

jolygina 1

02.09.2011, 17:24

foarte interesant

anomisana 1

07.09.2011, 23:31

interesanta reteta si presupun ca la fel de buna ca dulceata de nuci verzi, dupa care eu sunt inebunita

Panacris 1

18.10.2013, 12:09

Interesant! De probat!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de patlagele verzi