sandytza

1

Bucataras
incepator

canales/cantabria iar in Romania in Dej/Cluj

Bucataras din 02.06.2009

RETETE69
PRIETENI18
Retete / Mancaruri cu carne

Rulada de cartofi cu carne

In Mancaruri cu carne la 11 Mai 2010

Cartofii se spala si se fierb cu coaja in apa cu o lingurita de sare. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se prajesc in ulei. Se adauga carnea tocata , se amesteca bine apoi se adauga pasta de rosii , sarea, piperul, patrunjelul si cimbrul. Se lasa sa fiarba 2-3 minute dupa care se ia de pe foc....

Costita de porc la cuptor

In Porc la 28 Oct 2009

Se sareaza costita pe ambele parti si se pune in tava . Se stropeste cu vinul si berea apoi se pipereaza dupa gust.  Intr-un pahar se amesteca mustarul cu mierea un pic de sare ,curry si doua linguri de ulei. Restul uleiului se pune in tava langa costita iar cu amestecul preparat se...

Rulada din muschi de vita

In Vita la 28 Oct 2009

Se intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi. Apoi un rand de jambon de porc . Peste jambon se pun 2 oua fierte taiate bucatele , se sareaza apoi se ruleaza carnea...

Caneloni cu pui si spanac

In Pui la 4 Aug 2009

  Se prepara clatitele Se amesteca toate ingredientele si se prajesc in tigaie ca si clatitele normale.   Se prepara umplutura Se taie ceapa  si se pune la prajit impreuna cu usturoiul si ardeul. Nu e nevoie sa le taiati foarte marunt ca dupa aceea trebuie...

Chiftele in sos de rosii

In Mancaruri cu carne la 31 Iul 2009

Se prepara chiftelele:intr-un bol se pune carnea tocata, se adauga painea inmuiata in apa , oul, sarea si piperul. Trei catei de usturoi se fac mujdei cu smantana si se adauga si acesta peste carnea tocata si se amesteca bine. Se umezesc mainile cu apa dupa care se ia din aluatul de chiftele...

Pui a la KFC

In Pui la 30 Iul 2009

Se pune intr-un bol o cana de faina impreuna cu maizena . Se amesteca bine si se adauga o lingurita curry, chili,sare, piper, oregano si boiaua. Se amesteca bine apoi se adauga treptat apa rece. Se amesteca pana se omogenizeaza. Trebuie sa fie destul de grosuta compozitia. Eu am pus mai putin de...

Varza a la cluj

In Mancaruri cu carne la 20 Iul 2009

Se taie varza fasii si se pune intr-o cratita incapatoare cu un pic de ulei si o cana de apa.Se adauga sare si oregano si se lasa la calit . O sa scada foarte mult varza. Se amesteca mereu sa nu se prinda de fund.   Se taie cepele marunt si se pun la prajit in ulei. Se adauga carnea...

Muschi de vita in sos de legume

In Vita la 25 Iun 2009

Preparare Se taie ceapa si usturoiul nu foarte marunt si se pune la prajit in ulei. Cand ceapa s-a facut cristalina se adauga morcovul si ardeul taiat bucatele. Se adauga si muschiul de vita presarat cu sare si se lasa sa se prajeasca un pic pe exterior.Se adauga apa , vinul,...

Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta

In Ficat la 9 Iun 2009

Se prajeste ceapa in ulei, se adauga boiaua si apoi ficateii. Se adauga apa cat sa se acopere si un pic de sare. Se lasa la fiert completand intruna de apa sa nu scada prea mult. Cand ficateii s-au fiert se face o ingrosala din faina cu lapte si smantana si se adauga peste ficatei in cratita . Se...

Mazare scazuta cu piept de pui

In Pui la 9 Iun 2009

Se prajeste ceapa in ulei, cand s-a rumenit se adauga boiaua si pieptul de pui taiat bucatele. Se amesteca si se adauga apa pana se acopera. Se adauga sare si piper si se lasa la fiert.Cand carnea este aproape fiarta se adauga mazarea .Separat intr-un bol se prepara ingrosala : se amesteca faina...

Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii

In Pui la 9 Iun 2009

Se face mujdei din usturoi si un pic de ulei. Se pune intr-un bol si se mai adauga un pic de ulei. Se adauga filetele de pui si se amesteca bine. Se lasa asa 5 minute.Separat se bat 2 oua cu un pic de sare. Se dau filetele prin pesmet , apoi prin ou ,apoi iar prin pesmet si se frig in ulei....

Tocanita de pui cu mamaliguta

In Pui la 9 Iun 2009

Se prajeste ceapa taiata marunt ,in ulei dupa care se adauga boiaua. Se adauga pulpele de pui si se intorc pe o parte si pe alta in ulei.Se adauga apa cat sa acopere carnea , se adauga sare si piper si se lasa la fier. Separat se face ingroseala. Intr-un bol se pune faina...

Cartofi umpluti

In Mancaruri cu carne la 5 Iun 2009

Se fierbe orezul.Cartofii se taie in doua si se baga la cuptor la 180grade 30 min pana intra furculita in ei.Se caleste ceapa cu ardelul in 2 linguri ulei apoi se adauga carnea tocata. se adauga condimentele si oul si se mai lasa 1 minut pe foc amestecand continu.Se adauga orezul fiert. se scot...

Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori

In Porc la 5 Iun 2009

Se pune untura la topit Se adauga ceapa taiata marunt Se lasa un pic la prajit fara sa prinda culoare , dupa care se adauga muschiul taiat felii si carnaciorii Se pune capacul, se lasa asa 2-3 minute , dupa care se adauga apa pana se acopera carnea. Se lasa la fiert pana cand...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]