Costita de porc la cuptor

de sandytza in Porc, 28 Oct 2009 | 10060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr costita de porc
  • 1/4 pahar vin alb
  • 50 ml ulei
  • 1/4 pahar bere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere
  • sare , piper
  • 1/2 lingurita curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc la cuptor:

Se sareaza costita pe ambele parti si se pune in tava . Se stropeste cu vinul si berea apoi se pipereaza dupa gust.


Intr-un pahar se amesteca mustarul cu mierea un pic de sare ,curry si doua linguri de ulei.


Restul uleiului se pune in tava langa costita iar cu amestecul preparat se unge costita . Se baga la cuptor la 180 grade aproximatv o ora , Sau pana vedeti ca intra bine furculita in carne. In tot acest timp cat sta la cuptor se scoate costita de 2-3 ori si se unge cu sosul propriu din tava.


Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

adasev12 1

26.08.2010, 15:29

bun...yami...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de spanac cu cartofi
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu piure tricolor si reductie de acetto balsamico