Muşchiuleţ de porc cu orez

de diaconta in Porc, 10 Iun 2012 | 3579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un muschiulet de porc
  • O ceapa uscata
  • O ceapa verde
  • 2 morcovi
  • O rosie
  • Ardei kapia rosu
  • Cateva ciuperci(galbiori)
  • Sare
  • Piper
  • Boia de ardei dulce
  • Usturoi granulat
  • Ulei
  • Patrunjel
  • Pentru garnitura am folosit orez prefiert Panzani
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc cu orez:

Muschiuletul se taie bucati.


Intr-o cratita calim ceapa cu putin ulei.Punem si morcovii taiati rondele.Luam cratita de pe foc,punem boiaua,amestecam si punem iarasi pe foc.Adaugam bucatile de carne.Le prajim pana cand se deschid la culoare.Condimentam si punem apa cat sa acopere carnea.Cand carnea este aproape fiarta,punem ardeii,rosia si ciupercile.Ciupercile mele au fost deja prajite.


La final adaugam verdeata.



Orezul il punem la fiert in apa cu sare timp de 6 minute.Il scurgem de apa si se poate servi.



Poftă bună !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

diaconta 1

12.06.2012, 12:50

Sim0.imi pare rau ca ti-am creat neplaceri

Bya Ralu 1

14.06.2012, 15:06

ce fain ti-a iesit muschiuletul

diaconta 1

14.06.2012, 21:36

Gurita,multumesc
noua ne place carnea asa cu sos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la tigaie